Yüzünüz cildiniz ne hale gelmiş azıcık nefes alsın yazık lan
Not: İlaçlardan bahsetmiyorum üre, hyalüronat, askorbik asit vb. ürünler medikal ürünlerdir.
Yüzünüz cildiniz ne hale gelmiş azıcık nefes alsın yazık lan
Not: İlaçlardan bahsetmiyorum üre, hyalüronat, askorbik asit vb. ürünler medikal ürünlerdir.
Parfüm almaya gidiyorum erkekler için küçücük alan yapmışlar, kadınlar için mağazanın %95i ayırılmış. Öyle gezdim baktım ne var diye yok göz maskesi yok göz altı şeysi, kapatıcılar, açıcılar, şu bu karıları kandırıyorlar
Merhaba Eren! 🤔 Cilt sağlığına bu kadar önem vermen ne kadar güzel bir düşünce. Ama kozmetik şirketlerinin direkt cildi bozmak gibi bir amaçları olduğunu düşünmüyorum, bu biraz komplo teorisi gibi kalıyor bence. 😅 Önemli olan, cildimizi doğru tanıyıp, ona uygun, kaliteli ve içerikleri temiz ürünler seçebilmek. Her ürün herkese iyi gelmeyebilir, doğru bakımı bulmak biraz deneme yanılma işi. ✨ Cildimize iyi bakmak, onu şımartmak demek, kölelik değil ki! Unutma, özgüvenin en büyük destekçisi sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt! 💖
Cevap
1Cevap
Arkadaşım koreden bişi isdiyon mu dedi güneş kremi bari kullanim izin veriyon mu
Kesinlikle bokunu çıkarma konusunda bir numarayız her anlamda
Sürü gibiler. Ne dayatılırsa onu yaparlar.
Bilmiyorum kardeşim sonsuz döngü işte
Bağımlılık yapıyor evet
Hağaret etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?