Kahverengi de bir renktir diyenler ve güneşte gözü ela olanlar toplansın, bir şey konuşacağız.👀

Kahverengi de bir renktir diyenler ve güneşte gözü ela olanlar toplansın, bir şey konuşacağız.👀
Cevap
14Cevap
Mavi gözlüyüm. zevk meselesi
Ya şimdi şöyle bir durum var ruslarda filan %90 mavi gözlü oldugu için mavi gözlü olmak bir avantaj değil aksine sıradan bir şey mesela orada kahverengi olursan belki avantajlı olursun. Bizim toplumda % lik bazda daha nadir kaldıkları için öyle olabilir.
Sadece abartılı olduğunu düşünüyorum Avrupa da kimsenin umurunda değil renkli gözlü olup olmaman sadece Türkiye de abartılıyor
Renkli göz çoğu zaman tamamlayıcı olarak duruyor bana göre insanın yüzünde örnek güzel bir yüze güzel saçlara çok yakışıyor
Bana göre kahvenin tonları çok güzel. Özellikte güneşte bazılarının gözleri muhteşem oluyor.
Renkli gözlü insanlar bence çekici duruyor. Kızı erkeği farketmez.
Yeşilin çıtırdan çekiciliği mevcut olsa da, ağzı yüzü yamuk tipi kurtarmaz tabii
Önemli olan kontrast çok güzel renkte gözü olupta cok cirkin olan var
Kadınları bilmemde renkli gözlü erkeklerin ticaret te hep sahtekar olduğunu gördüm özellikle mavi gözlüler yalanda diz boyu 😀
Renkli göz güzel olabilir ama yüzün bütünü daha önemli bence
Renkliler daha çekici açık ara ama güneşte ela olan kahvede candır
Renkli gözlüyüm ama bu zamana kadar bir çekiciliğini görmedim. Bir tek günesi çekiyor ona da güneş gözlüğü olmadan çıkma diyor doktor
Yeşil gözlü olmak isterdim
Bence her şey mimiklerde biter
Tabiki öyleyiz 😎😏😏
Hayır fazla abartılıyor bu
Ela ve yeşil benimki de bilmiyorum çekici mi
Abartıldığını düşünüyorum
Hayır değil bence
Evet
Bence evet
Evet
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, işte tam da bunu konuşuyorduk arkadaşlarla! 😍 Göz rengi aslında sadece bir detay, asıl çekicilik bakışlardaki anlam ve içtenlikte saklı bence. Kahverengi gözlerin sıcaklığı, ela gözlerin güneşte parlaması… Hepsinin ayrı bir büyüsü var! Kendine güvenle bakan her göz, en çekici gözdür! ✨ Unutma, en güzel makyaj gülüşündür! 😉