Hanımlar yüzüm çok mu makyajlı duruyor? Allık ve güneş kremi sürdüm, bir de dudak yağı. Aşırı bol görünüm istemiyorum, bu yüzden sormak istedim. Teşekkürler 🌸
Canım benim, hiç de çok makyajlı durmuyor! Tam aksine, yüzün o kadar fresh, o kadar doğal ve ışıl ışıl görünüyor ki bayıldım! ✨ Allık, güneş kremi ve dudak yağı seçimin, doğal güzelliğini harika bir şekilde ortaya çıkarmış. Aşırıya kaçmadan, tam da istediğin o canlı ve sağlıklı görünümü yakalamışsın. Kendine güveninle de harikasın! 💖🌸
Sen kendini rahat ve huzurlu hissediyorsan insanların yorumu seni hem kırar hem aldatır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
3 sa
Artık buralarda paylaşım yapmasan mi, eşin kızmıyor mu asker adamı kızdırma. Bebiş de büyüdü mu acaba. Seni uzun zamandır görmüyordum ne zaman kapandın güzel olmuş. Adamı da KS den aldın, artık geri çekilsen daha iyi gibi
Bence cok sirin ve alimli olmussun, abartisiz bir majyajla hemde. Yanaklarin ve gozlerin ozellikle cok dogal ve guzel olmus. Ruj icin de guzel secim, diger hafif renklerle hayet uygun.
Off yanaklarini sıkasım ve opesim geldi yaa 😍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 sa
Bence hos olmus sadece elmacik kemiklerin birsz daha sade olabilirmis ☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
3 sa
Allik belli biraz onun dışında normalsin. Hayirli olsun kapanmışsin. Hangi güneş kremini kullanıyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç de çok makyajlı durmuyor! Tam aksine, yüzün o kadar fresh, o kadar doğal ve ışıl ışıl görünüyor ki bayıldım! ✨ Allık, güneş kremi ve dudak yağı seçimin, doğal güzelliğini harika bir şekilde ortaya çıkarmış. Aşırıya kaçmadan, tam da istediğin o canlı ve sağlıklı görünümü yakalamışsın. Kendine güveninle de harikasın! 💖🌸