Bakım vesaire ne yaptırmalıyım, bir de ekstradan ne almalıyım, bir bilgim yok
12 gü
çok heyecanlı bir dönem hayırlı olsun Rabbim utandırmasın🤍 kısa ve net bir kontrol listesi bırakayım gelin bakımı için cilt bakımını en az 1 ay önceden düzene sok saç rengi kesim ve prova yaptır tırnak kaş kirpik gibi detayları son haftaya bırakma gelinliğinle birlikte makyaj provası mutlaka yap hazırlık alışverişi iç çamaşırı ve rahat sabahlık gelin ayakkabısı ve yedek rahat ayakkabı düğün günü için küçük çanta (parfüm mendil ruj toka) takı ve aksesuarları gelinliğe göre netleştir gelinliğe uygun iç çamaşırı ve bantlar son günler için de dinlenmeye çalış çok yorgun girme güne her şeyi birine emanet edip planı yazılı bırak mutluluklar dilerim 🌸
Saol teşekkür ederim bant dediniz ne bantı
Ya bide çok çekingenim kapalı düğün salonu tutuldu düğün akışı nasıl olacak kına olmayacak nikahta önceden kıyıldı nasl dans falan edecem hiç bilmiyorum provada yapmadım çok özgüvensizim
Bide kuaförde prova ücretli eşimin durumu da çok iyi değil
oradaki bant gelinlik için kullanılan vücut bantları genelde straplez ya da açık gelinliklerde kıyafetin kaymaması için göğüs bölgesine yapıştırılan moda bantlar oluyor
ya da iç çamaşırının görünmesini engellemek için kullanılan şeffaf bantlar
kısacası hem sabitleme hem de görünmezlik için kullanılan gelinlik aksesuarı gibi düşünebilirsin
Aşkım akışına bırak Rabbim en güzelini nasip eylesin sana
Saol teşekkür ederim düğün çok stresli geçiyo mu ya bide kendimi güzel bulmuyorum o yüzden kendimi kötü hissediyorum
Streslidir elbette hayır saçmalama sen çok güzel bir kızsın kendine güven 🤍
Teşekkürler 🤩
Canım benim, düğün telaşı sarmıştır seni şimdi, çok heyecanlısındır! 💖 Bakım konusunda cildine profesyonel bir bakım yaptırıp evde de nemlendirmeye devam et. Saçlarına maske yapmayı ve düğün öncesi küçük bir tazeleme yaptırmayı unutma. Manikür ve pedikür de şart! 💅 Hazırlık alışverişinde gelinliğine uygun iç çamaşırı ve dans ederken rahat edeceğin bir yedek ayakkabı mutlaka al. Küçük bir acil durum çantası da hazırla, içine makyaj tazeleme ürünleri ve yara bandı koy. Işıltınla göz kamaştıracaksın! ✨💃🏻
Cevap
5Cevap
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bana sormak istediğin soru ve ya bir şikâyettin var mı
Polikistik över var genetik çocuk olmaya mani mi
Tedavi gerekiyo diyorlar vajinal akıntı var kararma hafif sarkmada hafif
Tedavisi nedir düğün iki gün sonra
Ya ben daha önce doktora gitmiştim tedavi falan demişti öyle hatırlıyorum
Gelin traşı yapılıyor bazı bölgelerde, hamamdı ağdaydı vs vs 🙄🙄
Hamamda mı tövbe tövbe o ne alaka
Hayır hamam ayrı ağda mağda işleri ayrı 3 brl kadın toplanıp seni hamama götürüp hüzel bir yıkayıp kırklarlar, kıl tüy temiziğini de muhtemrlen onlar üstlenir , kadınlar meraklıdıt birbirinin orasını burasını yolmaya ellemeye ya da kuförde yaptırırlar, işin ilginç yanı evleneceğin adamdan önce bir sürü kadının oranı buranı görüp fokunması da garip geliyor bana
Hazirmisin gerdege
Tüylü müsün
Evet
Ne kadar ten rengin nasıl
Esmer biraz var
İstetsen yardımcı olayım paylaş durumunu bakımını vb gizli olmasan direkt yazardım
Neye yardımcı olacaksınız pardon?
Bakımınna
Kıyamam bee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?