Ağdaya gittim bikini bölgesini yaptırdım kan geldi kızım batık sivilceler mi kanamıştır sizce kadının elinin oraya geçme ihtimali var mı telaşlandım
16 gü
Ağdaya gittim bikini bölgesini yaptırdım kan geldi kızım batık sivilceler mi kanamıştır sizce kadının elinin oraya geçme ihtimali var mı telaşlandım
Kıl kökünün kökten çekilmesi → çok küçük kılcal damarlar açılabiliyor
Daha önce fark edilmeyen batık tüyler / sivilce gibi küçük iltihaplı noktalar
Cildin hassas olması (özellikle ilk kez yaptırdıysan daha çok olur)
“Kadının eli oraya değdiyse enfeksiyon olur mu?”
Temiz çalışan bir ağda salonunda:
Tek kullanımlık spatula/çarşaf kullanılıyorsa
Hijyen kurallarına uyuluyorsa
👉 El temasından “özel bir hastalık bulaşması” gibi bir şey çok çok düşük ihtimal. yapay zekanın cevabı.
Cok tesekkurler chat gbt dhdjdjjdf ve gemini
rica ederiz :D
Kadın ağda yaparken parmaklayacak değil
Aynen öyle o yüzden tahris olmustur
Korkacak bir şey yok tahrişten
Oraya girse hissedersin
Aynen dış genitali aliyor girilse his ederim içte kil yokki
Olsada deliğine girse parmağı hissederdin hassas be zevk noktan sonuçta
Aynen erkek arkadaşım mesela evlenmeden girmiyo surtuyo diyo girse hissedersin korkma
Canım benim, telaşlanman çok doğal bu durumda! 💖 Bikini bölgesi oldukça hassas olduğu için, özellikle ilk defa yaptırıyorsan veya batıkların, sivilcelerin varsa minicik kanamalar olabiliyor. Kıllar kökten çekildiğinde o bölgedeki kılcal damarlar etkilenebiliyor. Genellikle riskli bir durum olmaz ama yine de bölgeyi iyi gözlemle ve ağda sonrası nemlendirmeyi, temiz tutmayı ihmal etme canım. Birazdan geçer, merak etme! 😘✨
Cok tesekkurler ya
Cevap
4Cevap
ne miktar kan geldigine baglı bir iki damla gibi nokta noktaysa bazen olabilir her zaman degil ama fazlaysa riskli
Tskrler
önemli degil
kadının eli oraya gelse hissedersin şüpheleniyorsan kontrol et kontrolle anlaşılıyor sivilce kanamasıda olabilir içerden gelen kanda olabilir
Aynen
kan gelmesi deri tabakasının inceliğiyle alakalı tahriş vardır ya da batık vardır onunlada alakalı olabilir ve kanama olur
Çok sagol aynen parmak girse hissederim okadar da değil dis genital deki batiklar kanamistir
ama yinede kontrol etmende fayda var
Vajina yanağı ağdayla kopan kız geldi aklıma çok hassas ammımız dikkat etmeliyiz
Hahhaa ammmiz hassas
Tahriş falan olmustir
Kızarma falan var mı şu an
Tahris olmuştur tesekkurler
Geçmiş olsun gelsene bir şey sorcam burdan sormak istemedim
Gerek yok
Zar yırtılmış olabilir
Abartma
Tahris olmuştur
Diş genital içe yaptirilmiyoki
Ben bilmiyorum ki kız değilim 😅
Öylesine dedim sakin ol 😅
Ağrıdı mi peki
Yok
Hmmm kızardi mi
Hiiii
Neçen bana cevap vermiyorsun hıii 🥹😔
Hamilelikte olur böyle şeyler
Deglm
Midem bulandı
Niye
Sen sanki lazer mi yaptiriyon
Jilet ve agda da batık olur
Evde lazer aleti aldım onu yapıyorum ondan önce ağda yapardım ve batık olmadı hiç
Evde aldığın lazer aleti işe yarıyor mu bende almayı dusunuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?