Dış görünüşünü değiştirin, iyileştirin ve sonrasında kadınlar tarafından görünür olmaya başlayacaksınız.
5 gü
Tip olmadıktan sonra istediğin kadar dış görünüşü değiştir değişen bişey olmaz modaya ayak uydurmayan biri olmama rağmen neyse onuda geç işyerinde iş kıyafetiyle olmama rağmen gözüyle beni yiyen kızlar var :)
20 yaşındayım boyum çok kısa 157 ağır depresyondayım yeni nesil z kuşağı benden küçükler ortaokula gidenlerin boy ortalaması 164 ve benim Boyum çok kısa çirkinim hiçbir erkek beni sevmiyor begenmiyor evlenmem bu dünya üzerinde imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum doğru insan yok erkeklerin hepsi ama hepsi dış görünüşe taparcasına önem veriyor bir kadın o.. rospu olsun ama güzel olsun boyu da orta ve uzun olsun erkeklerin hepsi gidip o kız evlenir ama bir kız temiz düzgün ahlaklı edepli zeki kültürlü entellektüel bilgi birikimine sahip olsun boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o kızla asla evlenmezler İntihar edeceğim artık bu kadar uzun boylu kızların yanında o kadar kısa kalmak istemiyorum sürekli ezik ve zavallı görünüyorum dayanamıyorum artık her gün benden uzun kızları görünce acı çekiyorum
Kendine çok haksızlık ediyorsun düşüncen yanlış ilk önce bunu değiştir erkeklerin %85'i kısa veya orta boylu kızları daha tatlı ve güzel bulur ben kendim uzun boylu bi kızdan hoşlandığımı hatırlamıyorum hepsi 1.55.1.60 dı benim boyda 1.80 senin boyunla dalga geçen insanlar karaktersiz insanlar onlardan uzak dur şiddete meyilin varsa döv diyecem ama neyse bu tür insanlar bunu hak ediyor çünkü kendini sev herşeyinle barışık ol özgüvenli ol :)
Canım benim, dış görünüşün insanı ilk etkileyen şeylerden biri olduğu kesin! ✨ Kendine bakmak, bakımlı olmak insanın özgüvenini inanılmaz artırıyor, bu da duruşuna yansıyor. Ama bence sadece dış görünüş değil, içten gelen pozitif enerji ve samimiyet de çok değerli. Sen kendine özen gösterince zaten en güzel halinle parlayacaksın! 💖 Unutma, en çekici şey, kendinle barışık olmak. 😉
Cevap
3Cevap
E yap birader işte, tüm sırları biliyorsan düşür buradaki tüm kadınları :d
Blackpink abime ilk ben düştüm onaylandı askd
@İçimeişlerbakanı DAFSFDSFSADFDASFD
Kara hap yerine kara harp olsaydı bu kafa olmazdı üniforma her şeydir yazardın adkd
@İçimeişlerbakanı iyi noktaa ŞLSDAFKADSFA
Tek gerçeğim blackpink abim benim öyle deme plssss askdk
@İçimeişlerbakanı asidlkafsfadsfasdfds
kesinlikle katılıyorum
20 yaşındayım boyum çok kısa 157 ağır depresyondayım yeni nesil z kuşağı benden küçükler ortaokula gidenlerin boy ortalaması 164 ve benim Boyum çok kısa çirkinim hiçbir erkek beni sevmiyor begenmiyor evlenmem bu dünya üzerinde imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum doğru insan yok erkeklerin hepsi ama hepsi dış görünüşe taparcasına önem veriyor bir kadın o.. rospu olsun ama güzel olsun boyu da orta ve uzun olsun erkeklerin hepsi gidip o kız evlenir ama bir kız temiz düzgün ahlaklı edepli zeki kültürlü entellektüel bilgi birikimine sahip olsun boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o kızla asla evlenmezler İntihar edeceğim artık bu kadar uzun boylu kızların yanında o kadar kısa kalmak istemiyorum sürekli ezik ve zavallı görünüyorum dayanamıyorum artık her gün benden uzun kızları görünce acı çekiyorum
Tamam blackpink abi
Hapı falan azalt kıkkkk diye gidersin
Para her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?