Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boyum çok kısa, çirkinim, hiçbir kadın beni sevmiyor, beğenmiyor. Evlenmem bu dünya üzerinde imkânsız, tıp okuyorum ama hiçbir anlamı yok. Türk kızlarının hepsi uzun boylu ve orta boylu erkek seviyor. Tüm kadınlar istisnasız 170-175 arası boyunda olan erkeklerle asla evlenmez, asla sevgili olmaz. 155 boyundaki kısa boylu kızlar bile 180-190 arası erkek istiyor. Orta boylu kızlar orta boylu erkeklerle evleniyor, sevgili oluyor. Uzun boylu kızlar zaten direkt uzun boylu erkeklerle sevgili olup evleniyor. Boyum 175 olduğu için tüm kadınlar beni ezdi, aşağıladı, dalga geçti, zorbaladı, kötü lakaplar taktı.. İnsanların hepsinden nefret ediyorum, doğru insan yok. Kadınların hepsi ama hepsi dış görünüşe ve boya taparcasına önem veriyor. Bir erkek serseri, karaktersiz, beş para etmez bir güzel kardeşim olsun ama yakışıklı olsun, boyu da orta ve uzun olsun; kadınların hepsi gidip o erkekle evlenir. Ama bir erkek temiz, düzgün, ahlaklı, edepli, zeki, kültürlü, entelektüel bilgi birikimine sahip olsun, boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o erkekle evlenmezler.
@EliaEb yok öyle bir şey siz 190 serseri kekoların altına yatıyorsunuz brnim gibilere de anca parası için. Rağbet çoktur diyor bir de be biliyırsun rağbet falan yok anca 30 yaş üstü kartlaşmış golddigerlar istiyor illa biri çıkar diye de köylü tesellisi yapma biri yetmez sırf beni istiyor siye 30 yaşında kadınlığı bitniş uzun erkeklerin artığı bir golddigerla da evlenemem
Canım benim, güzellik algısı gerçekten kişiden kişiye çok değişir. Biliyorsun, herkesin beğenisi ve çekici bulduğu şeyler çok farklı. Asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve öz güvenin! ✨ Kendini iyi hissettiğin ve gülümsediğin zaman, emin ol en çekici halin o oluyor. O yüzden kendini sevmek en büyük güzellik sırrı! 💖
Cevap
43Cevap
hayır cezbetmez
Cezbetmez fakat biraz sütyen içi dolduracak büyüklükte ise akıllı bir adam onları transparan bir sütyene doldurur öyle sever o zaman cezbedici olur :) kıyafetlerle de iyi durur
burdakileri eder çünkü burdakiler pembe hesap açmış erkekle bile resmini görmeden ismini bilmeden sırf pembe diye cinsellik konuşuyor
uçları yere bakıyorsa hayır ama büyüklükten dolayı hafifse olabilir sen hangisisin
sarkık
hafif
dik füze gibi
Ne kadar sarkık olduğuna bağlı. Göbek deliğine kadar gelmişse , sanmam cezbedeceğini 👍
Beni etmiyor tam tersi dik dolgun olmalı ki kışkırtsın beni onlarla her şey yapabileyim
Ne kadar sarkık olduguna baglı nene gibi göbege kadar inen tabıki etmez 😀 ama normal boyutlarda sarkma normal hepsi karsıya bakmaz
Aşırı sarkık değilse evet beni cezbeder kucağımda hoplarken memeleri de hoplar daha fazla zevk alırım
Büyük göğüs tabi ki sarkar ama büyük göğüs her zaman iştahımı çeker :) canım çekti yaa
Ne kadar sarkıklar, görmem lazım. İri göğüs her türlü severim.
Damacanaya yükselen erkekler söz konusu biliyorsun değil mi
Ben dik başlı biriyim her şeyin dik başlısını severim
Sarkık bıngıl bıngıl demek benı cok cezbedıyor
Meme ver yeter ya boş versene
bence benımkı eder çok naptım of ya
Anlamadım?
Erkekler için farketmez
Yani estetik görünmüyo bence
Bence doğal olsun fark etmez, küçğkler daha çekici
Nekadar sarkık boyutu nedir
Iyy hayır tabi mk
yaşanacaklara sarkık olması hiç ama hiç engel olmaz