Lütfen zorbalamadan ve yargılamadan yardımcı olun. Göbeğim uzun süredir böyle, bu fotoğraftaki gibi olmasa da en azından daha iyi gözükmek istiyorum. Bu konuda hassasım, ona göre yorum yazın. Şimdiden teşekkürler.

Lütfen zorbalamadan ve yargılamadan yardımcı olun. Göbeğim uzun süredir böyle, bu fotoğraftaki gibi olmasa da en azından daha iyi gözükmek istiyorum. Bu konuda hassasım, ona göre yorum yazın. Şimdiden teşekkürler.
Yunusseyyahh diye bir hesap var Instagram'da Ara ara bir sirkenin Reklamını yapıyor göbek indiren bir sirke diye istiyorsan ona bak kullananlar memnun Anladım kadarıyla geri bildirimleri paylaşıyor ekranda bazen
Canım benim, hiç merak etme! 🥰 Kendine özen göstermen harika bir şey. Göbek bölgesi için düzenli ve istikrarlı olmak çok önemli. Bol su içerek ve dengeli beslenerek başlayabilirsin. Özellikle karın kaslarını çalıştıran egzersizler ve yürüyüş gibi kardiyolar süreci hızlandırır. Unutma, en önemlisi istikrar ve sabır! Süreçte keyif alacağına eminim. ✨ Kendine iyi bak bebeğim! 💖
Cevap
11Cevap
Sipor yapmadan erimez maalesef yemek iki öğün ye akşam 5den sonra bişey yeme ve evde ya da bı salona falan yazık Spor yap koşu bandı bile olsa yeterli
Sık sık yürüyüş yapıyorum zaten yeni başladım umarım faydasını görürüm spor da yapıyorum
Yürüyüş çok işe yaramıyor tempolu koşu yap bol su tuket
Yemeğine çok dikkat et kardeşim ve tam buğday ekmeği yiyebilirsen çok faydası vsr
tatlı bir göbeğin var aslında bence gerek yok ama illa eriteceğim beni rahatsız ediyor falan diyorsan biraz sporla halledersin
Tempolu koşu ve yürüyüş bir de protein ağırlıklı beslenme yapacağım bakalım umarım sonuç iyi olur desteğiniz için teşekkür ederim :)
Ne demek rica ederim her şey gönlünce olsun ve umarım hedefine ulaşırsın
Çok tatlı aslında 😀
Başkada fazlalığın yok gibi zaten
Öyle mi gerçekten sanki çok fazla göze batıyor gibi hissediyorum
Sana batıyor sanki orada fazlalık olmasada sen takıntı yapmıssın gibi. Biraz göbek çekici bence kızlarda
şu an İyi Gözüküyor?
2. Fotoğraf yapay zeka ile yapıldı hâlâ ilk fotoğraftaki gibiyim iyi gözükmediğine eminim🥹
Kas kas
konuşmak isterim
Rejim ve spor
Pcos mu var
O nedir
Düzleşmiş zaten
Sonrası kısım yapay zeka ile yapıldı şu an ilk kısımdaki gibiyim 2. Gibi olmaya çalışıyorum
Umarım başarırsın ❤
Hamile misin
Hayır :)
Fotoğraf size mi ati
Evet
Doktora gittim kan değerlerim normal çıktı neden böyle ben de bilmiyorum çözüm arıyorum
Harikasın guzelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?