Güzellik algıları yüzünden hor görülmekten bıktım yani sevgiyi böyle şeylere bağladılar
7 gü
Güzellik algıları yüzünden hor görülmekten bıktım yani sevgiyi böyle şeylere bağladılar
herkes kalın dudak beğeniyor diye bir şey yok ki. güzellik algıları her dönem değişiyor. eskiden de küçük dudaklar güzellik standartlarına uygunmuş mesela
Ya o zamanlar dolgu falan olmadığı için avrupaya göre sekilleniyomus simdi birinin ince dudak begenmesinin imkanı yok
Canım benim, böyle hissetmen ne kadar üzücü! 😔 Kimse fiziksel özellikleri yüzünden hor görülmeyi hak etmez, özellikle de dudaklar gibi güzelliğin binbir hali olan bir konuda! Modalar, güzellik algıları sürekli değişiyor, asıl güzellik senin eşsizliğin ve içindeki ışıltı! ✨ Kendini sevmekten ve öz güveninden asla vazgeçme, o dudaklar sana özel ve çok çekici! 💖 Unutma, gerçek sevgi böyle yüzeysel şeylere bakmaz! 😉
Cevap
7Cevap
Ben anlamıyorum ince dudak bana daha cazip geliyor. Bende mi sorun anlamadım mesela kemerli burun mesela 155 boy.
Ya kendini kandırıyorsun bence kimse oyle görünen kadın istemez
Neden kandırayım? Ben çekici buluyorum gerisi beni ilgilendirmez
Yorumlara bak bi
Umrumda değil ben estetikli herkes gibi yapmacık kız sevmem doğal gerçekçi olanı severim. Ve dahası
Doğal dolgun dudakları seversin iste dolgun dudaklar varken ince olanları gormezsin
Ben görüyorum neden ısrar ediyosun herkesin zevki baskadır ben herkesin beğendi ğibi beğenmem genelde
Knka yok öyle değil ama şehvetli sevişme olmuyor
Ne alaka kadın istekli olduktan sonra 3 santim fazla dudagi yok diye sevisme mi olmuyor
Dolgun dudaklarla daha nefes kesici oluyor
ya ne kadar dolgun olabilir de sevişme boyutu degiscek ne tuhafsiniz ince dudaklı kızlar seksten men edilsin yasak konulsun o zaman
Asla öyle değil gayet dolgun dudaklı birisi ile evliyim aylar oldu evleneli hala bsey olmadı bizim
Banane iyi olmuş sana
Dudaklarını bilmem ama aşırı yüksek libidon var
Seninde bamyan var
18 cm bamya mı olur 😅😅
Kesin 18dir Max 10 cm olanlar 18 diyo
Kanıt ister misin?
Yok bamya midemi bulandiriyor
😅😅😅😅😅 sana bu fazla zaten senin hakkın serçe parmak
İnce dudak mı olurmuş yaa
Bamya erkek mi olurmuş ya
Max 10cm
Sosyal medya şeyleri ya takmamak lazım
En iyisi doğal olanı
Yav he
Sinsi oluyo onksr
Öylemiymişiz
Oralda kötü
3 santim fazla dudagim olunca mi oral iyi oluyor
Elbette baya etkiliyor oyle deme
Tamam kardeşim * sizde ince dudaklilari ne tuhafsiniz
Seksten men edilsin o zaman ince dudaklilar
Aşk olsun o kadar da degil :( eskiden sevdiğim vardi
Erkeklerden nefret ederek haklıyım ciddiyen ya size her şey mustehak
Güzel opusemez
Ne abartiyorsunuz ya
Cidden oyle. Opusmede dolgun dudak çok farkediyor, ince dudağı öpmek kağıt kenarı öpmek gibi bisey
Ya dolgun dudak da ne kadar dolgun olabilir, tamam biz opulmeyi hak etmiyoruz opmezsiniz ince dudaklilari, sonra dolgu yapınca da eşşek dudaklı estetik guzeli dersiniz
Dolguyla eşek dudağı gibi oluyor cidden ama. Mesela en iyisi Jenna ortega'nin dudağı gibi dudaklar
İki santim dudagimiz az diye kadın yerine konulmayalim ne guzel
😅🤷
Erkekler bamya gibi olunca ağlamasın o zaman kadinlarin aldatmaya hakkı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?