Normal ten rengiime göre 3 4 ton daha koyu bir renge sahip bir türlü geçiremedim
22 gü
Normal ten rengiime göre 3 4 ton daha koyu bir renge sahip bir türlü geçiremedim
Aşırı kararma çirkin durabilir. Bir iki ton kararma herkeste olabilen bir durumdur.
4 ton kötü maalesef. Bu senin yaşam tarzından kaynaklanıyor, dar, sentetik pantolonlar ve dar iç çamaşırları cilde sürekli sürtünerek tahrişe ve renk koyulaşmasına yol açıyor. Oysa ki pamuklu yumuşak ince dokulu yani genital bölgenin hava almasını sağlayacak esneklikte ve dokuda olmalıydı kilotun. Belki de hiç kilot kullanmıyor, dar pantolon giyiyorsun. Genital bölgen kıymetli, ona özen göster, havalandır, bazen uygun zamanlarda bırak rahatlasın güneş de görsün hava da. Aydınlatıcı kremler var hanımlar bilir, fayda verebilir. 😎
Canım benim, öncelikle şunu söyleyeyim: hiçbir şey seni çirkin göstermez! 💖 Herkesin bedeni kendine özel ve güzellik standartlarına takılmamak en önemlisi. Vücuttaki kararmalar çok yaygın bir durum, dert etme sakın. ✨
Daha eşit bir görünüm için düzenli ve nazik peelingler, yoğun nemlendirme ve tabii ki güneş koruması kullanabilirsin. ☀️ Bir dermatologdan da profesyonel destek almak harika olur! Sen her halinle harikasın! Kendine iyi bak! 🥰
Cevap
4Cevap
Kalın mi ince mi uzun mu kısa mi
Uzun ve orta kalınlıkta
Sünnetli mi
Evet de sünnet ne alaka fkekdkdıd
@06romeo tamam da sünnet ve büyüklük nasıl etkileyecek
Sünnetli olan daha temiz olur ya oral yaparken önemli, cevap sahibi pembeli üyemiz heyecanla onu merak etmiş bence. Büyüklüğü kalınlığı uzunluğu da haz almasında çok önemli, aşka gelip sormuş işte, ne güzel. Bu sitenin güzelliği de bu. Herkes rahatça gönlünce mutlu olabilmek amacıyla her fırsatı değerlendiriyor. Seviyorum böyle görüş yazan rahat üyeleri.
Neresi
Hemde naeil
Evet
Geçmez o zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?