Göğüslerim doğuştan kadınsı olarak gelişmedi, zaten evli de değilim, evlensem de kabul edilir miyim onu da bilmiyorum. Tanıştığım erkekler fark edince yaptırma fikrinde bulundu ama ben istemiyorum, ameliyatlar çok riskli.
5 gü
Ameliyatın riskini filan boş ver doğal haline başkasının keyfi için dış müdahalede bulundurma
Seven öyle sevsin
Sanki memeleri en olgun kadın her zaman tercih edilmiş gibi düşünmeyin
Öyle olsa a cup takan kadınlar evlenemezlerdi
Nasip bu işler
Beğenmeyen de kendine baksın
Bir kadının kendi özgür iradesi ve arzusu yerine sadece bir erkeğin isteği veya baskısı üzerine silikon göğüs yaptırması kesinlikle çok saçma ve yanlıştır, çünkü bir insan kendi bedeni üzerindeki kararları tamamen kendi mutluluğu için almalıdır ve sırf bir başkasının estetik zevkini tatmin etmek ya da partnerini kaybetmemek adına ameliyat masasına yatıp kalıcı fiziksel değişiklikler yapmak kişinin kendi öz saygısına büyük bir haksızlıktır.
Merhaba canım! 🤗 Bu kadar hassas bir konuda kendini yalnız hissetme sakın. Erkekler için de göğüs estetiği işlemleri var tabii ki, pektoral implantlar gibi. Ama unutma, en önemlisi senin nasıl hissettiğin. Ameliyat riskleri konusundaki endişelerin çok doğal. Asıl güzellik, kendine olan güvenin ve kendini sevmenle başlar. Bence önce bir uzman doktorla detaylı konuşup tüm seçenekleri öğrenmelisin, sonra da kalbinin sesini dinle. Kendin için neyin doğru olduğuna sen karar ver! ✨💖
Cevap
19Cevap
Beğenmeyen gitsin... biri için yapılacak şey değil.. hoş kadınlar öylelerini seviyor yap diyor yapıyorlar... çoğunluk küçük seviyo ben de dahil
Ya bırak birileri için kendini değiştirme isteyende sevende böyle sevsin
Umarım dediğiniz gibi olue
Olur olur küçük göğüs seksiliği diye bişey var bunu bilen bilir ve sen kimse için yapma ahh yaparsan bile kendin için yap
Silikon bence saçmalık. Küçükte olsa doğal en güzeli. Hatta hoşuma bile gidiyor
Benimde küçükte skmde de değil banane mk sanki biz istedik yaptırmam bişeyde
Sknn yok ki dkkdkd
@Emirr25310 yok umrumda da değil
Doğal hali en iyisi bu arada dkdkkd
@Emirr25310 küçük sıkıntı yokta ucu çok çıkık değil sıkıntı o
Aslında çıkık ommaması daa güzel duruyo çıkık olunca değişik
Bırak olduğu gibi kalsın. Hem bana göre küçük olanlar daha Seksi geliyor bana.
Manyak misin kizim ben sahsen sevgili oldugum hicbir kiza boyle taleplerde bulunmadim cok sacma geliyor ya begenmeyen s olup gitsin kimse icin bicak altina yatma
Bide o kdr riskli ki kaç kişi anastesi sırasında ölüyor bide yabancı cismi koyuyorlar içine sonra patlama durumu falan var galiba haklısın
Ya s olup gitsinler sekilci insanlardan hic haz etmem seni begenmeyenle sikayet edenle sevgili olma o cuklarina bak bir de ameliyat olmani bekliyorlar
Evet baya bi bu beklenti içinde oldular bnde artık kabullenip kimseyi hayatıma alamıyorum
Seni her halinle kabul eden birini al hayatina
Umarım nasılsın ayırt edicem bilmiyorum
Deneme yanilma ile devam edeceksin fizigin ile ilgili olumsuz yorum yapilmaya baslanirsa devam etmeyeceksin
Tanışalım
Ciddi niyetle
Benim için sorun değil
Diyecektim
Bi git..
Hayır, doğal olan güzeldir. Avuçta ağızda kayan şey değil. ;)
Kadınsal olarak dişilik açısından sanada iyi gelebilir Erkek istedi diye demiyorum
Bencedd
75 numarayı doldurmayan göğüsleri olan arkadaşlar vardı. evlendiler mutlular iki tane çocuk büyüttü onlar ile.. seni beğenen öyle begensin
hiç mi yok? yoksa sadece küçük mü?
Cook ama coook minnacık
O zaman bence sorun etme. Küçük de güzeldir.
Kimse İçin Vücudunuzu Değiştirmeyin.
Bende öyle düşünüyorum ama işte kabul edilmemekten çekiniyorum ozguvensizlik yaşıyorum
Keşke sizin dediğiniz gibi olsa her şey çok şükür görünüş olarak beğenilen biriyim ama iş göğüse gelince baya bi sınıfta kalıyorum
İnsanlar maalesef ki çok kötü niyetli
Gerek yok akışına bırak ileride gelisiro
Kimse için kendinden ödün verme
seni seven olduğun gibi seven kabul edendir.
Mantıklı değil doğallık en güzeli
Bence de değmez doğal hali varken
Doğal bırak. Göğüslerin kaç beden?
75i bile doldurmuyor
Benim eski hatunda 70i di , cinsellik değilde hobi olarak yapıyorduk 85i oldu 5 ay içinde sürekli gece gündüz yapıyordum.. onunda hoşuna gidiyordu umarım anlamışsındır Doğal olarak büyüyor gerçekten
Yani bunun için evlenmem lazım sevgili iken yapmıyorum çünkü öyle şeyler
Ben sana vereyim benı yoruyor
Çok mu düz
Yanii biraz öyle aslında çıkık ama nasıl anlatsam bilemedim normal göğüs boyutunun çok çok altında
Örnek at özelden
Yapılmaz
Gereksiz patlar falan
Evet patlıyor sonra vücuda dagiliyor
Ee sonra
Yapılır
Sırf mutlu etmek için mi 🤔yoksa seksi gözükmek için mi
O mu karsılayacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?