Çok göze batmıyorsa kabul edilebilir sonuçta bende erkek olarak 7/24 tüm kıllarımı almıyorum sadece cinsiyet farkından dolayı yargılamak ne kadar doğru bilemiyorum ama yine de tabi pürüssüz kılsız kollar çok etkileyici
Teşekkürler. Bu kıl konusunda doğal olana sağlıklı olana laf etmemek lazım toplumun güzellik algısına uymuyor olabilir ama tutupta aşırı rahatsız edici vs değilse kimsenin karışmayada hakkı yok. Sırt kılına karın bölgesi ense yüz vs hepsine laf eden tipler var +18 içeriklerdeki tek bir kılı olmayan kusursuz olarak seçilmiş doğal olmayanı insanlara zorluyorlar ve gerçekten yanliş bir tutum. Ha bana sorarsan benim hoşuma kılsız kol daha çok gidiyor ama göze batmıyorsada iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Erkeklerde almıyo? Ben her zaman alıyorum bakım yapıyorum tüysüzüm ama asla bir kadını eleştirmem benim asıl midemi bulandıran kıllı erkekler
Benim midemi bulandiranlar genel olarak böyle düsünrn erkek milletiw^^
Hepsi aynı ya hepsi midemi bulandırıyor kendilerine hiç bakmadan kadınların vücudunu sanki çok biliyormuş gibi eleştiriyorlar
@Helin187 kendileri maymundan dönme gibi dolanır ama kadın dedikleri tüysüz olmalıymış şaka gibi🤣
Türk erkekleri benim gözümde 0
Ne düsünürlerse düsünsünler gözükmedigi sürece sorun yok bende almiyorum ve gözükmüyo bile
Ya yüzüne bir şey demem ama içimden "kollarını alsa keşke" derim
Kıl hiç güzel durmuyor kadında yaa
Bence de kesinlikle
Kolumda tüy yok gibi bişey zaten ve sarılar. O nedenle almıyorum. Çok fazla olanlar alabilir tabi.
Çok göze batmıyorsa kabul edilebilir sonuçta bende erkek olarak 7/24 tüm kıllarımı almıyorum sadece cinsiyet farkından dolayı yargılamak ne kadar doğru bilemiyorum ama yine de tabi pürüssüz kılsız kollar çok etkileyici
En iyi cevap cidden
Teşekkürler. Bu kıl konusunda doğal olana sağlıklı olana laf etmemek lazım toplumun güzellik algısına uymuyor olabilir ama tutupta aşırı rahatsız edici vs değilse kimsenin karışmayada hakkı yok. Sırt kılına karın bölgesi ense yüz vs hepsine laf eden tipler var +18 içeriklerdeki tek bir kılı olmayan kusursuz olarak seçilmiş doğal olmayanı insanlara zorluyorlar ve gerçekten yanliş bir tutum. Ha bana sorarsan benim hoşuma kılsız kol daha çok gidiyor ama göze batmıyorsada iyi
Bizimkiler kadar var mı boyu ve çokluğu? 😅👍
Fazlaysa kötü bence ama az ve belli olmuyorsa gerek yok almasına zaten
Almak zorunda değil benim zaten görünmüyor yok gibi
Görünen yerleri almıyorsa Görünmeyen yerleri hiç almıyordur midem bulanır
Ne alaka görünmeyen yeri alsa kokar kol kılı kokmaz
Çok alaka kıl bu sonuçta mide bulandırıcı kolu almıyorsa Görünmeyen yerleri de almıyor demektir kadın dediğin kıllı olmamalı
Hiç alakası yok pis kokacağı yerleri alması bambaşka bir şey kol kılını almadı diye hiçbir yerini almıyor anlamı çıkmaz
Almiya bilir kendi tercihi
Bakımsız derim kolunu almayan kku’yu almaz derim
Ne alaka
Kol gö önünde onu almayan diğerini hiç almaz
Alakasız orasıyla kol bir değil
Ama aklıma gelmiyor değil
Ben abi diyorum.
Alt kıllarını alıyormuusn
Aşağısı da öyledir diye düşünürüm.
Natürel vahşi az. gın harika kadın
Kadında vajina hariç kıl olmamalı
Bıyıklı olmasın bir de memelerinde olmassa iyidir
Kendi tercihi
Kol kıllarını almadığını düşünürüm
Erkek olduğunu
Hiçbir şey
Bakımsız der geçerim
Koltukaltı kılı kadında aşırı seksi duruyor
Önem veriyor iste
İtici bulurum
Killi oldugunu
Almalı bence ya
Bakımlı tercihim
Mide bulandırıcı
Dominant bir kadındır, itaat ederim mesela😅
(Bahsettiğim kol kılı)
Xperi yetmeyenlerde bugün ben varım😅 mesaj için neden xper şartı var ki
Pis görünür
Kötü duruyor
Çok dikkat çekecek ksdarsa almalı
Pistir her anlamda
Kol kılı almadı diye mi🤣
Görünen yerını almayanın görünmeyen yerleri orman olmuş kokuyordur
Ne alaka kol kılı almasa kokmaz ama orayı almasa kokar bakteri oluşur
Bende onu dıyorum işte kol görünen bi yer ya milletten utanmayıp almıyorsa oraları hiç almaz
Niye utansın çok fazla yoksa
Hiç bi şey
Midem bulanıyor görünce
Iyyy derim