Lazerli değilim, yaptırmadım fakat kıllarımı düzenli alıyorum. Ama şu an yalnız olduğum için rahatlıkla bırakabiliyorum. Evlenince nasıl olacak, sürekli pürüzsüz olmak yorucu değil mi, ne yapacağım ya
22 gü
Lazerli değilim, yaptırmadım fakat kıllarımı düzenli alıyorum. Ama şu an yalnız olduğum için rahatlıkla bırakabiliyorum. Evlenince nasıl olacak, sürekli pürüzsüz olmak yorucu değil mi, ne yapacağım ya
Lazer e gıt 8-9 seansta kurtul bi ömür uğraşma. Benden sana tavsiye. tüm vücut lazere gırdım bır buçuk yıl sürdü ama. Bitti mi bitti. Rahatlığı hiçbirseye degısmem. Kı derdım kalmadı hıc. Akıl karı degıl 2-3 güne kıllar çıkar, kısa kıla ağda da olmaz. Jilet desen sert olur.
Canım benim, bu tamamen senin ve partnerinin arasındaki bir konu aslında! 💖 Evlilikte hiçbir şey zorunlu değildir, önemli olan karşılıklı iletişim ve anlayış. Sen nasıl rahat ediyorsan, ne hissediyorsan o şekilde olmalısın. Kıllarını düzenli almak yorucu olabilir, kesinlikle haklısın! Belki lazer epilasyon düşünebilirsin uzun vadede rahatlık için, ama en önemlisi eşinle konuşup ortak bir nokta bulmak. Unutma, en güzel sen, kendin olduğun sensin! ✨🥰
Cevap
33Cevap
Lazer de yaptırsan yüzde yüz bitmiyor orası nemli bölge çıkıyor mecbur. Ben de bilmiyorum evlenince nasıl oluyor
Her zaman pürüzsüz olmak zorunda değil. Sen onun eşisin ve seni her halinle görmeli.
Kesinlikle ben aynısı demiştim zamanında 🙂
Ben8m için sorun değil ama yalarken kıl olsun istemem
Lazerli sevmiyorum çünkü arada kıllı olmasını seviyorum
Benimkiler uzun. Kendimi öyle Daha iyi hissediyorum. Kocam sikayetci ama umrumda degil
Surekli puruzsuz olmuyor zaten hep yalamiyoruz da ama daha cok alirsin surekli seks ihtimali var cunku
Zorunlu değil istersen onun nasıl sevdiğini sorarsın
Kıllı seven var kılsız seven var. Hayatınıza alacağınız kişiye sormanız lazım.
Niye zorunlu olsun herkes karşılıklı nası seviyor rahat ediyorsa öyle olsun
Hic endise etme bence. Lazere de asla gitme. Ben ozellikle kıl istiyorum esimden ve o da cok rahat ediyor
Az killi seviyorum temiz olursa cok iyi ama az killi olabilir yani beş günlük filan yalarken cok daha zevk aliyorum
Bak 3 oldu soruyorsun aynı kişisin gel tecrübeli birinden dinle gelllll hemen
evliiym bence sart değil kısa olduğu surece tiksinmem karımdan zaten
Kıllı seven var kılsız seven var bunu partnerine göre ayarlarsınız
permatik banyo ile kocan köpükleyip kessin sonra yalasın mk
Evet onlu arkali olarak mi veriyordun
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle
Oral seks istiyorsan yapmalısın istemiyorsan çok da sorun olmaz tabi orman olmayacak
Parası neyse çalış kazan git lazere 😒
Bekar halinde bile zorunlu kızlar için
Olması gerekiyor ama zor değil yaa
Hic de onemli degil bir gun kabak gibi yer bir gun tuylu yer sorun degil
Ne kadar uzatıyoonnn😂
Lazer kesin çözüm gibi
iki taraf için de zorunlu
Kesinlikle
Yalanacak o temiz olmalı
Bu unu eşinle konuş
Zorunlu
Oha ciddi mi