Ağda yapınca kararıyor, lazer o bölgeye etki etmedi. Jiletle de kök görüntüsü oluyor. Epilatör ile çıktıkça alırım diye düşündüm, hem temiz temiz gezerim
17 gü
Ağda yapınca kararıyor, lazer o bölgeye etki etmedi. Jiletle de kök görüntüsü oluyor. Epilatör ile çıktıkça alırım diye düşündüm, hem temiz temiz gezerim
Epilatör cımbızlı bir sistem ve senelerdir bende de var ama kılları tek tek aldığı için en çok acılı işlem olmasının yanında aynı yerden 5-10 defa geçmek zorunda kalırsın. Çünkü zamanında en kalitelisinden aldım ve sonuç böyle. Tala karınca yumurtası yağını denemeni tavsiye ederim, ben denemedim ama deneyen kişilerle tanıştım ve hiç olumsuz yorum görmedim. Bir de the ceel in sütlü bi ürünü varmış onu da deneyebilirsin kılları kökten aldıktan sonra. Aslında lazerin işe yaramaması çok da mümkün değil, öncesinde hormonlarına bakılması gerekiyor eğer kliniğe gittiysen, pmos gibi hormonları direkt etkileyen rahatsızlıklar da lazerde olumsuz sonuç verebilir ama bu da yönetilebiliyor. Ama senlik bir şey yoksa sorun tamamen uygulayan kişidedir. Bu arada gittiğin yer Ankara 'da olan bir yer mi ve oranın ismi nedir? Çünkü ben de güvenilir bir klinik arıyorum lazer epilasyon için, Ankara 'da değilse bile adını söylersen iyi olur, burada varsa şubesi gitmem.
Güzellik! Koltuk altı bölgesi gerçekten hassas, seni çok iyi anlıyorum. Epilatör kökten aldığı için temizlik hissi harika oluyor, doğru. Ama ilk başlarda biraz acıtabilir ve cildinde hassasiyet yaratabilir canım. 💖 Deneyip sana neyin en iyi geldiğini bulmak en güzeli! Pürüzsüz ve ışıl ışıl bir görünüm için ne gerekiyorsa yap, kendine güven. ✨🌿
Barın yüz için aleti var ondan alıp koltuk altı içşn kullansam
Cevap
5Cevap
yani epilator hala kullaniliyor mu cok eski tarz gibi geliyor bana. O kararma olayi da cok farkli ya hemen bir seye baglama yapipta kararmayan da var jilet kullanipta olmayan var vs vs o yuzden cokta takma bence o soylenilenlere direkt onunla alakali oldugunu sanmiyorum
Gittiğin lazer merkezi kötü olabilir bence. Lazer bana göre en işe yarayan çözüm. Epilatör de çok acılı bir işlem ama o da yapılabilir.
mantıklı kısa olanları da alıyor çünkü ağda gibi uzatmana gerek yok
Aynen işte ağdanın bir de uzamasını bekliyoruz ve istediğimi giyemiyorum malum önümüz yaz
aynen öyle ben de kullanıyordum çok memnundum
ben kullanıyorum ama batık ve dönme yapıyor baştan diyim
Zift döküp kazımak lazım
Yani epilasyon cihazı al ıpl Philips cihaz
Burberry Hero
buz lazerde beşinci seansta tamamen bitti bende
Nerede gittin
İstanbul'da mısın
Hayır
benim sana tavsiyem buz lazer seanslarım bitti hala ince tüy bile yok
Araştırayım bi
Bir de nasıl yapıyorsun lazer boyunca çıkanları da jiletliyprsun komple tüm bölgeyi mi
canım seansa girmeden önce duşta jiletle alıyordum kararma falan olmadı bende onceden epilatör cihazıyla yapıyodum çok rahattı ama batık yapıyodu bende bilmiyorum belkş ben duzgun alamıyordum
Ben şu an eve de cihaz aldım bacaklarım kollarım bitti bitecek çıkanları alıp lazer yapıyorum ama sırtıma enseme yaptım tel seferde etki etti ama koltuk altıma be bikini bölgeme etki etmiyor
yaa bende de hemen o iki yer etki etti tüyler daha kalın diye lazer yapıcaksan sağlı sollu her yonune yap epilatörle yapıcaksan güzelce gerdir etini öyle al batık falan yapmasın
Diğer yerler knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?