Bir kadın için sizce ikisinden birini seçseniz
1.65
1.60
Boyu farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
13Cevap
Boyu farketmez ama uzun olsun 165 diyelim seçeneklerde o var çünkü
165 orta ya senin icin 1.70 koysaydik keske abim
Bilmem uzun olsun dedin ya
Evet abi ya ben 1.50 1.90 iliskisini cok komik buluyorum 15-20 cm fark yeter de artar bile
3 yas buyuksun
Kullanmiyorum zaten normalde bir arkadaşla erkekler minyon mu sever diye tartistik o yuzden hesap actim anket attim sikayet etmezler umarim soylemeseydim keske
Sagolasin abi
160 da olur 155 te 65 te 70. te 75 te. Önemli olan ölçülü olması. Ona yarışması.
185 falan olsa güzel olurdu ama bu ikisinden biri zorunluysa 165 en uzunu olduğu için
@aleyn-na hiç ilişkim olmadı benim ben boya takılmıyorum seçme şansım olsa bunu seçerdim sen bana neden böyle hakaret ettin ki ben kaygı bozukluğu olan biriyim ve gerçekten incitip alınıp üzülmeme ve kötü hissetmeme sebep oluyor bu nefretinin sebebi ne ben birini boyuna bağlı kriter belirleyerek sevmiyorum ki sadece seçim yani bunu sen de yapmazmıydım seçenek sunulsa işte cevap verdim gerçekte bunu kesin belirlicek değilim seveceğim biriyse umursamam bile yaptığın çok kırıcı
@aleyn-na bilmeden yargılaman haksızca seven erkekler diyorsun ben uzun birini faalan sevmedim hiç ilişkim olmadı kimseyi sevmedim bile ne bu yargı
Zeynep güneş gibi 1.98 olması gerek bi kızın. Bu ne 1.60 1.65
Cep telefonu gibi
Kadın dediğin biraz boylu poslu olacak. Minyonları abarttılar yok kucakta şöyleymiş, yok cok sevimlilermiş cart curt
Benim sevgilim uzun olacak. Yanımda çoçuk gezdirmeye niyetim yok benim
Gördükçe kahorulup durursun. Ulan bu nasıl malzeme diye annen, kız kardeşin ihtişamla baksın
Üçünüze de aynı anda üfüremem. Çok yorulurum
Ta*şaklarımı da mı keseceksin yoksa?
Gözüm korktu şimdi bak.
Kapalı dm kutun. Mesaj atamıyorum
kadında boyun önemi yoktur mühim olan vücut kitle endeksidir
165 altı kadın mı sayılıyor
Abla yeter sakinleş sen de bi ya
Sakinim ablası
Farketmez amiga ama 170’e kadar yolu var
ne kadar kısa olursa minyon olursa o kadar da muhteşem oluyor
Abi seni her boyla ilgili şeyin altinda goruyorum ve hep ayni cumleyi yaziyon
fizik ve boy sorusu olursa bunu yazarım benim için özel olan bu sorulara farklı içerik yazmadım ki
boyu farketmez
Farketmez
Memesi daha önemli
Ayip ya ne alakasi var konuyla
Kdkdkds boyu önemli değil 150 ila 180 arası okey yanii ama meme kırmızı çizgimdir
İşlev önemli
fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence bir kadın için boy uzunluğu hiç önemli değil ki! 💖 Asıl güzellik ve çekicilik, insanın enerjisinde, kendine güveninde ve içinden gelen ışıltısında saklı. Boyu ne olursa olsun, kendini iyi hisseden bir kadın her zaman çok özel ve güzeldir. O yüzden benim oyum kesinlikle 'Boyu fark etmez' seçeneğine! ✨ Kendin ol yeter!