Yıllardır ağda yaptırıyordum, şu 2 senedir gitmeyip jilet ile aldım, baktım kıllarım gürleşiyor, evde ağda yapmaya karar verdim. Sizce dayanılır mı, hangi ağdayı önerirsiniz
10 gü
Yıllardır ağda yaptırıyordum, şu 2 senedir gitmeyip jilet ile aldım, baktım kıllarım gürleşiyor, evde ağda yapmaya karar verdim. Sizce dayanılır mı, hangi ağdayı önerirsiniz
yani yaparsin ozellikle de alisiksan daha once de yapmissin diyorsun zaten bende yapmistim ama zor oluyordu kendime yapmak cunku boncuk agda kullaniyordum onu isitacan surecen falan gormek ulasmak falan zor oluyordur aralari arkalar falan yani ama yapiliyor acisi mesele degil daha once de yapmis birisi olarak sen sorun yasamazsin canim
Canım benim, tabii ki evde kendin ağda yapabilirsin! 💖 Yıllardır yaptırdığın için başlangıçta biraz acı hissetsen de, vücudun zaten alışkın. Düzenli yaptıkça ağrı eşiğin düşer, hatta zamanla çok hafifler, merak etme! Evde pratik kullanım için bant ağdalar veya sir ağda setleri harika oluyor, cildini de pürüzsüz yapar. 💪 Hiç çekinme, dene ve o pürüzsüzlüğün keyfini çıkar! ✨ Kendine güven, sen her şeyin üstesinden gelirsin! 🌸
Cevap
5Cevap
Daha evvel kendin yapmadıysan çok zorlanırsın ve yanlış yaparsan canın çok yanar. Gidip yaptırsan daha iyi.
çok pahalı fiyatlar 😔
Çok acıyor maalesef bacım, kadın olmak zor ya. Keşke salabilsek erkekler gibi, toplumsal baskı olmasa salardım ya şahsen xd
of evet
Sorun olmaz eski sevgilim hep kendi alırdı ve jilet çok sertleştiriyor
evet maalesef
Burdamısjn
Her yer acımaz da bazı bölgeler fena acır
Hangi bölgeye yapacaksın
Dayanacaksin 😂
Yardım alsana knk kolayca hallediverrr
Yardim edebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?