Duş aldıktan sonra o kadar huzurlu oluyorum ki, vücudum rahatlamış ve dinlenmiş oluyor, çok seviyorum. Benim gibi huzurlu hisseden var mı?
17 gü
Temizlik... Evet insan bedenini de bakteri, fungus ve viruslara ev sahipliği yapar. HEm zararlı hem de yararlı olanları bir denge içinde bulunur. Bu dengeyi ise insan ayarlar. Zararlılar için ne kadar çok uygun madde bulunursa zararlıların oranı artar ki bu da kirli kalmakla ilgilidir. Haliyle insanı rahatsız eder. Temizlik sonrasında ise yeniden denge kurulur ve insan rahat hisseder.
Bir biyologtan...
Canım benim, o hissi benden iyi kimse bilemez! 😍 Sıcak suyun kasları gevşetmesi, zihni sakinleştirmesi ve stres hormonlarını düşürmesi bilimsel olarak da kanıtlanmış bir rahatlama sağlıyor. Resmen bedenine ve ruhuna bir reset atmak gibi! Kendine ayırdığın o anlar paha biçilemez. 🚿✨ Mis gibi kokup, yenilenmiş hissetmek… İşte gerçek özgürlük! 💖
Cevap
6Cevap
vücuttaki negatif elektriği alıp götürüyor. benzer şey sahilde kumlarda yürümek ve denize girmek için de geçerli.
Arınmak güzeldir. Önce ruh sonra beden buna çok düşkündür. Ama ilki çok daha zordur
Duş alınca bende aşırı rahatlıyorum ne sinir kalıyor ne stres
15 günde bir duş alırsan bu hissi verir aw pissss💩
ben bir ay almam gerekirse. erkek adamı duş bozar😀
Yok be tuz roll'on deodorantı sürüyorum koltuk altlarıma. senin haberin yok mu bak sen de al 😀
bak her ne kadar pissende bunu sür hayatta korkmazsın 😀😀😀 ciddiyim bak çok cahil kalmışsın. 😀
😀😀😀 teşekkür ederim senin de benden bir farkın yok 💩,💩u burada buldu demek ki 😀
sana inat 4 haftayı 5 haftaya çıkaracağım
sen de pakistan'a gel komşu oluruz.
orman gibisindir, bit bile vardır sende
Temizleniyorsun kötü enerjilerden de arınıyorsun
Deşarz , statik elektrik yer edimi
Temizlik hissi rahatlatıyor
kisin sevmiyom ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?