Merhaba canım! Görselden anladığım kadarıyla dudakların doğal ve dolgun duruyor, gayet güzel! 🥰 Biraz neme ihtiyacı varmış gibi hissettiysen, düzenli olarak nemlendirici bir dudak balmı kullanabilirsin. ✨ Bu sayede hem daha canlı hem de sağlıklı görünürler. Kendine iyi bak! 😉
Gördüğüm kadarıyla yakışıklı bir çocuksun. Tipinde sorun yok. Eğer bi kız sana sadece tipin için gelecekse asıl sen onu isteme her zaman kız ya da erkek elbette daha iyisi olacak. Bence sadece yalnız hissediyorsun. Beğenilmeye onaylanmaya ihtiyacın var
Abla ben tipimi de pek beğenmiyorum açıkçası estetik bile düşünebilirim renkli gözlüyüm beyaz tenliyim vücudum fite yakın sayılır artık yaşım ilerledi artık güvenmiyorumda kendime
Neden böyle yapıyorsun ablacım belki senin için böyle olması daha hayırlıdır ilişkilerde iyi bok değilki kimin eli kimin cebinde belli değil. Hepimiz hayata tutunmaya çalışıyoruz. Ortalık bozuk. Kendine çok yükleniyorsun.
Hmm duymuştum sanki onu ama aktif olarak tedavi görüyorum ya doktorum hiç bir şey kullanma sadece yüzünü ve dudağını nemlendir en az 7-8 ay kullanıcaksın dedi istediğim cilt ürünlerini bile kullanamıyorum ben yıllardır sivilce problemi çekiyorum psikolojik ve mental olarak etkilendim hep bütün riskleri aldım abla ölüm riski olsa dahi
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Görselden anladığım kadarıyla dudakların doğal ve dolgun duruyor, gayet güzel! 🥰 Biraz neme ihtiyacı varmış gibi hissettiysen, düzenli olarak nemlendirici bir dudak balmı kullanabilirsin. ✨ Bu sayede hem daha canlı hem de sağlıklı görünürler. Kendine iyi bak! 😉