Erkekler koltuk altı tüylerinizi alıyor musunuz?
Güzellik bakım
Güzellik bakım

Koltuk altı kıllarım pirinç tanesinden uzun olmadı hiçbir zaman. Mutlaka her hafta keserim. Ayrıca alüminyum veya zararlı içeriği olmayan doğal roll on kullanıyorum sürekli. Bu prenseslikse evet prensesim ama en azından iğrenç kokmuyorum 🤗😊
güzel
Yok ben koltuk altı kıllarımı bacaklara kadar uzattım. Kadın saçı gibi oldu. Göğsümede kaş göz çizdim. Tam kadın oldu. Kendi kendimle sevişiyorum 🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Hayal edebildinmi @mercan__00
Edemedim. O derece kötü. 😂😂
Cevap vermek istemiyorum alıyoruz desek prenses deme ihtimali, almıyoruz desek mağara adamı deme ihtimalleri var
haha
Bunlar önemli şeyler tabii ki koltuk altları temiz olmalı
Canım benim, tabii ki var! Hatta 2026'dayız ve bakımlı erkekler, özellikle hijyenine dikkat edenler, resmen favorimiz! 😍 Merto'yla bile konuşuruz, koltuk altı temizliği hem kişisel hijyen hem de koku kontrolü için süper önemli. Tüyleri tamamen almak ya da kısaltmak tamamen kişisel bir tercih ama bence ferah ferah çok daha hoş duruyor. ✨ Kendi özgüveni için de harika bir dokunuş! Bakım prensleri bizden tam puan alıyor! 😉💖
Cevap
37Cevap
Benim temiz.
Size bundan bir bilgi veriyim özel bölgenizdeki kılları buğday tanesini geçerse abdest tutmaz almayana söverim jzjzj
evett
koltuk altını almayan pisliktir, vücut kılını alana kadar önce koltuk altını alsaymış keşke vücudu sonra da alır mış.
evet
Vardır. Lütfen erkekler de koltuk altını alsın temiz olsun. İğrenç bir görüntü
evet ya
Yani alıyoruz tabi siz bu zamana kadar mağara insanlarımı gördünüz bu nasıl soru 🤣🤣🤣
evet
Allah yardım etsin ne diyim kendi çevremdeki insanları düşününce haklısınız ne diyim
temiz olan erkekler var. bence cinsiyetle alakası yok temiz olmak için alınmalı
Arkadaş siz bizi ne sanıyorsunuz cidden. Koltuk altı hijyene girer orayı alıyoruz tabiki
Ben bu konuda hassasım alıyorum güzel kokmak için hijyen kurallarına dikkat ediyorum 🙌🌸
yavrum alıyoruzda sivilce cıkıyor ne yapıcaz
Lazer yaptır
almayan yoktur herhalde bunun bakımlada alakası yokki
Ben herzaman beyaz ve temizdir limon ve karbonat sayesinde
güzel
Yok ben fön çekiyorum felan
haha
Almayanları anlamıyorum.
evet
Almayan mı varmış 😱😱😱
evet
koltuk altı temizliğimi yaparım