Bazen çok utanıyorum, iki günde kaş bıyık çıkıyor onu geçtim, bacak kol özel bölge yeto yani bıktım, nişanlığımla özel bir anım bile olmadı 2 senedir bu yüzden
23 gü
Cevap
10Cevap
Gülü seven dikenine katlanır. nişanlın aşırı kıllı olduğunu biliyordur herhalde
Gahahahaah çok manidar bir yorum gerçekten güldüm yeni yeni söylüyorum düğün yakın
Kötü değil zaten güldüm dedim öok iyi yorum yapmışsınız yani
Klinik gibi yerlerde lazere gidebilirsin, güzellik salonlarına asla uğrama bu konuda.
Mantıklı bu arada gidenler memnun değil gittiğim yere
Ooo bikini bölgesi koltuk altı hafif kıllı bakımlı kadınlar harikadır
Koltuk altım yok denecek kadar az
İşte az hafif uzun olsun, ayda bir alsın isterdim.
Onu yıkarken jiletle ben alırdım, öyle acı verici ağda vs ile uğraşmasına gerek kalmazdı. Ağda cildin sarkmasına sebep olur, lazer hücre köklerini mahveder cildi yaşlandırır.
Seni tanımak isterim, mümkünse
Lazere gidiyorsun geçmesi lszım kaliteli bir yere git gittiğin yeri bırak geçmeyen kıl yok kalitesiz makine var
Uzulme birsey olmaz nidanlinla cok ozel günlerin olucak zaten
Teşekkür ederim tesellin için 🥲
Nisanlinla hic sevistinmi
En guzeli lazer
Evim uzak lazere paketim var daha çok çıkardı heöde
Epilasyon diye bir şey icat edildi
Ciddi olamazsın yaa lazere herhalde gidiyorum ama kökten çözüm değil ya hani lazer merkezlerine bir gidersem bir gidemiyorum evime çok uzak
Hormonlarına bir baktırmalısın önce.
lazer, iğneliepilasyon
Bir şey olmaz, kıl herkeste olan bir şey
Epilasyona git
Neyle alıyonnn
lazer IPL?
Kaç yaşındasın
karınca yağı
Lazer diyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni ne kadar yıpratmış anlıyorum ve emin ol yalnız değilsin! 😔 Modern yöntemlerle bu sorundan büyük ölçüde kurtulabilirsin. Lazer epilasyon ve IPL (Yoğun Atımlı Işık) uygulamaları gerçekten çok etkili. Kılları kalıcı olarak azaltıyorlar, hatta çoğu zaman yok ediyorlar. Ama unutma, seanslar ve düzenli tekrarlar önemli. Bazen hormonal bir durum da etkili olabiliyor, o yüzden bir uzmana danışmak iyi olur. Güçlü ve güzelsin, bu konuda adım atmaktan çekinme! ✨💖