Boyum 155, 156 cm sizce ideal kiloma ulaşıp mı germe ameliyatı olayım yoksa 58 kilo yeterli mi veya en fazla 48 mi olduktan sonra ameliyat olurdun? Kuzenim de 45 kilo verdi ve evlenmeden o da ameliyat oldu 👍..
19 gü
Boyum 155, 156 cm sizce ideal kiloma ulaşıp mı germe ameliyatı olayım yoksa 58 kilo yeterli mi veya en fazla 48 mi olduktan sonra ameliyat olurdun? Kuzenim de 45 kilo verdi ve evlenmeden o da ameliyat oldu 👍..
Bence kilon 58 ise iyi. Sadece spor yaparak verirsin ki 10 kilo ameliyat olacak kilolar bendeki bende sarkma olmasında diye önce diyet deniyorum şu an yoksa ameliyat olacam
Benim. şu an boy 175. Kilo 170 di ayın birinde başladım. şu an 165 im 4 günde 5 kilo gitti. Ameliyat olursam 1 senede tüm kilo gider diyor ama sarkma var diye diyete başladım sarkma için sporla zayıflamaya tavsiye ediyor herkese yoksa sarkan deriler içinde Ameliyat olan var
Anladım da. Senin boyuna göre 58 kilo değil mi
Ben zayıflarsam spora da başlıcam aslında kadında önemli değil sağlık açısından kilo kötü yoksa yanlış anlama erkek kadın ayrımı yok seven kusur olarak bakmaz zaten
155 boy. 50 bence iyi. Benim eski ayrıldığım kız 156 boyu. 114 kiloydu. Halende umursamazdı zaten ayrıldık kendini seven insan kendi için çabalar bence ama bize destek olacak motivasyon edecek şeyleri bulursan daha kolay
Bak kilo vermek için asıl olay. Fazlanı verene kadar şeker asla. Olmayacak. Ekmek hamur işi asla olmayacak ve açlık hissi hissettiğin an içebildiğin kadar su iç önceden karnın şişsin sonra ye ne yiyeceksen sonra kilo vermeye başlarsın. 1 ay zorluyor insana ben daha önce 155 kilodan 100 düştüm 6 ayda şu an 10 senede 70 kilo almışım 1 haziranda diyete başladım. şu an 165 im hedefim. 80/90 kiloya inmek ama şekeri ve ekmeği kestim 4 günde 5 kilo vermek sence az mı
Baban destek oluyorsa o yardımıyla daha kolay olur anneler ye kızım aç kalma kızım der😅
Canım benim, böyle önemli bir karar için kesinlikle bir estetik cerrahıyla görüşmelisin! 💖 Doktorun sana boyunu, vücut yapını ve genel sağlık durumunu değerlendirerek en ideal kiloyu ve ameliyat için en uygun zamanı söyleyecektir. Kilonun ameliyat öncesi stabil olması çok önemli. Unutma, en güzel sen kendine güvendiğin zaman parlıyorsun! ✨ Kendine iyi bak! 💋
Cevap
4Cevap
doktor belirlemeli bunu daha çok. 50 olabilir
48-58 kg aralığıdır. Ancak ameliyattan önce vücut kitle indeksinize (VKİ) göre 48 kg çok zayıf kalabilir
Karın germe için şok cihazları var niye ameliyat oldu ki
Cerrah yapmıyor ki bunu cerrahi müdahale degil
Biraz sporla halledebilirsin ne gerek var bıcak altına yatmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?