Bunlar harbiden çok güzel ve egoları yok. Türk kızları bunlarla yarışamaz, yaradan bunlara ayrı özenmiş gibi😐
9 gü
Bunlar harbiden çok güzel ve egoları yok. Türk kızları bunlarla yarışamaz, yaradan bunlara ayrı özenmiş gibi😐
İtalyan erkekleri de çok yakışıklı değil mi ya Türk erkekleri yarışamaz yazsak şimdi neler yapardınız bilmem anlatabildim mi 🤣kimse mükemmel değildir, kimse kimseden üstün değil bunu anlayın artık sjsj
Hiç bir şey demem doğrudur ben erkeklerle ilgilenmiyorum ki bana ne😀
Ya sus çoğunluk öyle laf dedirtmezsiniz kızlara laf atışı maşallah sjsj
Kızlar sanki size ne yaptı ki hemen kıyas mukayese 😀
Antalya'dayım tatilde beraber yüzdük ama nasıl güzeller kusursuz gibiler ne diyim yani ego yok buna rağmen. Beni ne ilgilendirir erkekler aslında gayet akıllıca cevap veriyorum sinirimi bozamadığın için gıcık oldun kıskanmam bunları, takılacak bir şey değil biri beğenmez diğeri beğenir
İtalyanlar da kusursuz egoları yok🤣Ben niye gıcık olayım ayrıca kızlara karşı ön yargı kıyaslama söz konusu oldu siz de muhteşem değilsiniz ne bekliyorsunuz bunu demek istedim o sjsjs
Size misilleme yaptım aynı duygu üzerinden ahahah neyse iyi günler
İstediğimizi bekleriz bu niye sizi sinir ediyor bana ne italyan erkeğinden he kadınından bahsedeceksek konuşalım yoksa gereği yok
Rus kadınlarının cogusuda çakma sarı aslında ama beyin basmiyor otomatik sarışın diye kodlanmış ne desek boş gelir özellikle şu telefonda gördüğünüz her kadının yüzünde bir sürü estetik var hepsi aynı fenotipte doğmuyor küçücük yaşta güzelleşmek adına estetik merkezlerine götürülüyorlar ayrıca Türk kızlarının onlara ozendigini söylüyorsun ama Instagram'da komple platin veya çakma sarı gözü lens ve yüzü estetikli Türk kızlarını takip ediyorsunuz
Biri sarı biri siyah saçlıydı ne alaka olm kör muyuz😀
Instagram'da 8 tane kız var hiç biri de sarışın vesaire değil ki hepsi arkadaşım ailem haricinde
Körsünüz çünkü kadınların çok fazla güzellik hilesi var bir poh bilmiyorsunuz o anlık görüntüye odaklandiginiz için arkasından ne çıkacak umrunuzda bile olmuyor sizin gibi erkeklerin elini attığı kadınların trans çıkmasi size haktır.
Senin ailenden veya arkadaşlarından bahsetmiyorum instada aynı fenotipteki bazı kızlardan bahsediyorum
Kavga edemicem kimseyle sadece Türk kızından daha güzeller dedim ne saldırı yapıyorsunuz
Saldirmiyorum ben sadece doğru bir açıklama yaptım. lutfen acilen Rusya'ya gidin bizede italyan erkeklerini gönderin kendi ülkesinin kadınlarına bu kadar düşman başka ülkenin erkeği yok herhalde
Sen şunu söylemişsin resmen sjdh
youtube.com/shorts/YCjGeVArdWs?si=58MIofFswgvEOsFo
Hahaha tam abazan erkekleri anlatiyor
Bize ne erkeklerinden siz transfer yapacaksınız onu 😀 Rus kadınları zaten Antalya da yaşıyor illa artık evlilikler olur merak etme ayrıca güzel demek ne ara abazanlık oldu
Sizin bize düşmanlığınız var genel olarak italyan erkeğini beğeniyorum demek ayrı İtalyanlar bizim erkeklerden yakışıklı demek farklı Rus kadinlarini beğen ama kendi ülkenin kadınlarıyla karşılaştırip yerme. Ben mesela doğal sarışınim geçen gün instada bir erkekle yorumlarda tartıştım konuyla alakasız olarak bana sinirlendiği için çakma sarışın dedi ayrıca sadece crop giydiğim halde göbek dışında başka açıp bir yerim olmamasına rağmen bana esc dedi eğer ben bir Rus kızı veya başka yabancı bir kız olsaydım beni ilah ilan ederdi bana çakma demezdi esc demezdi sizin sorununuz bu komple. o örnek gösterdiginiz birçok Rus kızının yüzü estetikten geçilmiyor Ruslar küçük yaşlarda güzel merkezlerine sokuluyor ama yabancılar estetikle vs güzel olunca ya da açık giyinince taş gibi türk kızları aynısını yapınca esc ve estetik güzeli oluyor beyninin basacagini zannetmiyorum ama yinede yazdim
Okumuş ve silmiş garipsin medenice konuşamıyorsunuz
Evet güzeller
Böyle dedim diye küfür ediyorlar hahah bana
Türk kızları bunlarla yarışamaz yazmışsın ama biz ne alaka sadece beğendiğini söyleyebilirdin
Güzellik açısından zaten yarışamazsın hepsi güzel nerdeyse. Ama hamaratlikta işler değişir
Tamam asfhdgk
Yakında bende sövebilirim dedi😀 teşekkürler iyi günler
Yoo ne haddime herkesin kendi fikri iyi günler
Güzel
Küfür etmeden kabullenen kızlar iyi ki var eyv
Bunlar aşırı güzel o konuda şanslılar ama hamaratlikta işler değişir o başka Türk kızlarına bir şey demiyorum hakaret etmiyorum bana saldırıyorlar
O senin yorumun ben kızlara bakıyorum ilgi alanım sonuçta sen istediğin ırkı kişiyi beğenebilirsin
Cevap
8Cevap
Rus kadinlari Size iyi yapiyor. Bol bol para harcarsiniz slaklar gibi
Hiç bir para harcamadım ama benle beraber yüzdü az Türkçe bilse bile egosuz güleçler
Hiç bir şey olmaz 😀 2-3 gün sonra evime dönecegim sadece çok güzeller dedik diye linç yiyorum
güzellik konusu herkese göre değişir, fakat ego konusunda sıfırlar ki eski sevgilim yarı belaruslu yarı türk’tü. Bizzat gördüm.
Kurban olduğum sonunda flörtte Türkiye'yi elden geçirip Rusya'ya da el attı
Hiç yalan söyleme 6 aydır kimseye yazdığım yok 😀 artık o işler rafa kalktı
He he
İstersen inan istersen inanma keyfine göre
Heeeee
Aşırı güzeller ve bizim kızlar gibi kezban değiller
Bizim kızlar çok egolu ama Ruslarla yüzdük çok tatlılar bilader
Baba ne yapalım güzelse bizim olmadıktan sonra
ilk önce sokaktaki kekolardan kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum
İnşallah öyle bir şey olur maganda ülkemde istemiyorum
Evet türk erkelleri mantık evliliği yaparak Rus kadınlarla evlenmeli
Katılıyorum
Gerçek bu aklı olan Rus ile evlenir
Ananda Rus herhalde
Yoo Türk
Erkekleri de öyle şarışın taş gibi
Tamam işte evlenin ne güzel dhdh
rus erkekleri de oyle sarı sarı
Yer değişebilir misiniz
Onlar sana bakmaz be haah
Kızla beraber yüzdük yeni tanışmamıza rağmen ne alaka olm hahah
Sklmek istiyor o alana kadar senden hadi bu
Byy
Cirkefsin neyse uğraşamam
Belaruslular güzel ruslar değil
Onlar da güzel evet
Ok, ahırına dön şimdi
Niye kızıyorsun türk kızına kötü bir şey mi dedik
Sen geriz**alı mısın rol mü yapıyorsun? Sen lütfen bi kuzum evlen ya türklerle evlenip genlerini falan bulaştırırsın ıyy allah korusun
Or***rrus***la evlen
Daha güzel demek yanlış mı? Her Rus yollu mu? Allah aşkına doğruları duymak neden zorunuza gidiyor çözemedim
Güzel olmasına laf etmem de ikidir şöyle şeyler söyleyerek insanları iki kutba bölüyorsunuz? Türk kızlarının ağzına sı** nasıl bi kötülük gördüyseniz artık. Yok ego yok bilmem ne. Sanki bizim ülkede kadın olmak kolay da yaşamımız kolay da bi de beğenilmiyoruz lol gerçekten
Türk kadını zaten egolu bunu bilmeyen mi var ben kötüsünüz vesaire demiyorum yoruma çok kapalısın kimseyi de üzme niyetinde değilim ama bu Ruslar özel üretim gibi
Türk kadınları derim
Boşa deme çünkü doğru olmaz
Ben derim sizn gidin onlara bizde yabancı erkekere gideriz daha iyi bence
İnsallah onlar bize gelir Allah razı olsun dua için
Ne demek her zaman
Değiller hepsi 0rspu
Niye hakaret ediyorsun
Onlara bu hakaret değil iltifat
Saygılı ol sen yine de hoş degil
Sana soracak değilim? Elin pisliklerinimi koruyorsun bana laf edip hayırdır siz türk erkekleri değişiksiniz cidden suriyeliler daha iyi
Sadece çok gerginsin diye dedim istersen her zaman de fark etmez he Suriyeli seviyorsan o da senin tercihin
Anladm bende yanlıs anladım o zmn senç
Sorun yok
Kıyaslama yapamam ama güzeller
Sağ ol yorum için
Oraya git
Sevgi mesafe dinlemez olursa gideriz tabii
İyi.
Teşekkürler
değil
Maalesef iyi
Gerçekten güzeller
Güzeller