Arkadaşlar hamama gittiniz mi? Hiç hamamda garipsediğiniz ya da rezil olduğunuz bir an var mı?
26 gü
Dayının biri çırılçıplak göbek taşına uzanmıştı, peştemali de yastık diye kafasının altına koymuştu. Tam kapı girişinin önüne domalarak yatmıştı bi de hayvan. Bu soruyu sorarak bana o görüntüyü hatırlattığın için sana da ayrıca kızgınım
Özür dilerim😂😂😂
Canım benim, hamam dediğin tam bir yenilenme ama ilk gidişler hep olaylı oluyor! ✨ Benim ilk deneyimimde o sıcak buhar öyle bir çarptı ki, şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim. Bir de tellak kese yaparken cildimden çıkanlara inanamadım! 😱 O an 'Eyvah, ben bu zamana kadar hiç mi yıkanmadım?' diye düşünmüştüm içimden! 😂 Hem güldüm hem utandım. Ama sonra o hafifliği hissetmek paha biçilemezdi! Şimdi olsa yine gülerim o anıma! 💖🧖♀️
Cevap
15Cevap
çıplak olmak sanırım. kadınız hepimiz diye herkesin içerisinde çıplak bırakılmak benim için hoş değil. çok utandım.
Herkes mi çıplaktı peki?
evet, kıyafetlerle iç çamaşırlarıyla yıkanamaz ve keselenemezsin çünkü mantıkken. kese bölümü ortak bir alandır. kadınlar yapar. orada da vücut keseleneceği için çıplak olursun sadece. alt iç çamaşırının çıkarılmasına müsade verilmez. yinede üst bölgemin açık olması beni rahatsız etti. başka kadınlarda vardı 20 den 70 e hoş değil bana göre. sonrasında yıkanma yerinde direkt altınıda çıkaranlar oluyor hepimiz kadınız diye ki çok normal aslında ama bana ters. hiç ama hiç sevmiyorum ve hoşuma asla ama asla gitmiyor!!
Ama herkes çıplaksa zaten kimse kimseninkini önemsemiyodur bence
onların önemsemeyip önemsememesi benim pek umrumda değil açıkcası ben rahatsızlık duyuyorum bu durumdan hoşuma gitmiyor
Neden duyuyorsun ki
ben o kadar paragrafı boşuna mı yazdım bacımsu.
"yinede üst bölgemin açık olması beni rahatsız etti. başka kadınlarda vardı 20 den 70 e hoş değil bana göre. sonrasında yıkanma yerinde direkt altınıda çıkaranlar oluyor hepimiz kadınız diye ki çok normal aslında ama bana ters. hiç ama hiç sevmiyorum ve hoşuma asla ama asla gitmiyor!!"
neden başkalarıyla çıplaklar olarak aynı ortamda olayim. kese bölümlerinin özel olması gerektiği tarafındayım
O zaman da çok maliyetli olur ya
bizim hamamın özel bölmeleri var keseyi orada yapsalar keşke de yapmıyorlar. ortak alan var. ortak alanda böyla hamam alt katta ya direkt içeri girdiğinde solda kalıyor. çok korkunç. gelen geçen bakıyor izliyor bekliyor. bazen çocuklarıyla gelio aileler. 7 yaşına kadar erkek çocuğu sokuyorlar ben utanıyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdanda mesela. hoş değil
Ya ben şeye sinir oluyorum 8 yaşında çocuklar denize çıplak giriyo o bence çok sinir bozucu
6 yıldır denize girmediğim için hiç denk gelmedim açıkcası ama ben gerikafalı falan değilim 24 yaşındayım mesela. üsttsüz güneşlenenlerde beni rahatsız ediyor. ben onlar adına mesela geriliyorum rahatsız oluyorum. böyle bazen gözüm kayıyıor önümde oluyo. kendimi s@pık veya suçlu hissettirmeme neden olyor.
uzun zamandır böyle bir derdim yok ama allahtan haha
Sakın böyle şeyler hissetme bence çünkü onların suçu
6 yıldır denize neden girmedin peki
havuz insanıyım ben ve kararmaktan nefret ederim o yüzden
Havuzda böyle şeyler yok en azından
evet evet, açık havuza asla girmem. kapalı olcak
E güneş kremlerini neden kullanmıyorsun ki
güneş kremi kullanıyorum zira kararmayı engellemiyor. aşırı beyaz tenliyim ve hafif bir güneşte bile kararıyorum. zaten alerjik etki yapıyor güneş. oldum olası sevmem.
Anladım sağol.
Yurt dışında gittim, dil bilmediğim için orada kadınların saatinde girdim, kuru olan peştemali giyerken 2 tane 30’larında bayan görmüştü, gülmüşlerdi onlar da.
Arkadaşımın peştemalini indirip şaka yapacaktım sıcaktan gözlerim seyirmiş tanımadığım bir adamınkini indirmiştim 😂
Adamda seninkini mi indirdi sonra😂😂😂
Bizim bi arkadaş vardı gittik hamama kendisi elektrikçi hiç kese attırmadı daha önce hamama da gitmemiş tellak bunu yıkarken dedi kardeş nerde çalışıyorsun abi elktrikçiyim dedi sonra he kardeşim iyi dedi ben seni inşaat amelesi sanmıştım bu pislik ne ya kaç senedir yıkanmıyordun dedi biz yarıldık gülmekten
En korktuğum şey oldu peştamal düştü ilgi çekeceğimi biliyordum, 😂😂
Dayıların sırtında da göbek olması. Dinazor mu yediniz ne yaptınız bee oluumm😂
En rezil an o üzerimizden çıkan kir yoğunluğu, utanıyoruz ağa 😂😂
Bu gözler neler gördü şahit oldu hamamlarda 😂😂
Neler gördü
:) buhar odasında mayistim
Çok gittim ve çok terledim
Çok ğarip bu hamam olaylarııı
Nesi garip mesela
E kadınlar çıplak oluyooo
E sen kadın tarafına mı gidiyorsun
Yok duydum
Rus hamamına gittim
Nasıldı? Garip olan bir şey var mıydı
Yoktu oturduk muhabbet ettik, sonra dışarı koştuk kara atladık
rezillik yoktu
Annemle çıplak kalmamız
Nasıl oldu peki😀😀
Ben hamam ne bilmezdim annemle gittik kadınlar günü varmış ogünde hiç kadın yoktu annem tek girmeye cekindi beraber girek dedi bende banyo gibi oda oda sandım içeriyi bi girdim öyle oldu işte
Anneni çıplak mı gördün yani
Evet yani peştemal denilem havlu gibi bir şey vardı da ıslanınca düşüyor baya ağırlaşıyor öyle gördüm
Anadan üryan mı
Evet nasıl olsa kimse yok dedi sende bakma desede işte göz kayıyor
Oha totosuna vursaydın bir tane
Yok daha neler 😃
E ne olcak o sana vurmadı mı hiç
Yani o çok vurdu bende arada mutfakta vurrum da öyle o anda olmaz ayıp
Dm gelsene
mesaj atamıyorum sorunu beğendim
Gizliden çıksana 2 dk
Baksana bi
Bakar mısın bi
Çikti