Değişiklik olsun deyip klasikten şaşmayıp french yaptırdım biraz da simli taşlı ışıltı katmak istedim 💖✨💅
İçimdeki miniğin nabzı hâlâ atıyomuş 🫰🏼🥰

Değişiklik olsun deyip klasikten şaşmayıp french yaptırdım biraz da simli taşlı ışıltı katmak istedim 💖✨💅
İçimdeki miniğin nabzı hâlâ atıyomuş 🫰🏼🥰

Cahıllığımı af buyur :D Oyapay tırnakları yapmaaaa. Güven bana 15-20 sene sonra tırnakların mantarndan geçilmeyecek ve artık istediğinden değil mecburiyetten yapacaksın Kızılhanım. Rusya ve gürcistanda yaşadım bir dönem hem kırsalda hem büyük şehirlerde. Ozellikle yaş alıp kırsala donen evli kadınlar artık bunları yaptırmayı bırakmıs ve yarısından coğunun tırnakları mantardan geçilmiyor nasıl diyim cadı gibi ya da hakaret olarak algılama sararmıs at toynağı gibi... (ruslar ve gürcüler 60-70 senedir yaygın olarak tırnak yapar). Görüntü olarak soruyorsan evet hoş ama eminim cıbıldak tırnaklarında hoştur. + 1 sorum vartaşlı olan neden yamuk duruyor selfi çekerken ben ahaha :D
Hangi çılgın bana dövecekmiş şaşarım sajkfbaskjh çıkar çıkar hep mutlu ol inş omen... Çay ağacı sabunu nedir malemine :D Erkekim ben bilmem oyle şeyler hahfashhj
Ahaha ne bileyim kürtler kullanıyor :D heyt be , vay anasını gibi bir şey olduğunu farz ediyorum :D Şaşırma şeyisi. D
Ya hayır valla :D Dur google ye sorcam :D
Mala mınê (veya malamıne), Kürtçe kökenli bir ifade olup Türkçe "evim", "ah evim" veya mecazi olarak "evim yıkılsın", "çok yazık oldu" anlamlarına gelmektedir. Kelime yapısı olarak mala (ev) ve mınê (benim) sözcüklerinin birleşiminden oluşur. Günlük yaşamda kullanım amaçları şöyledir:Üzüntü ve Acıma: Birinin başına gelen kötü bir olay veya talihsizlik karşısında üzüntüyü ve şaşkınlığı belirtmek için ("vah vah", "çok yazık oldu" anlamında) kullanılır.
Şefkat Ve Sitem:Bazen samimi bir dille, bazen de hafif bir sitem veya şefkat ifadesi olarak cümle içinde yer alır. Sosyal medyada ve günlük diyaloglarda "malamıne vay vay" şeklinde ünlem olarak da sıkça duyulabilir.
Bak boyleymiş ahaha
Ahaha şöyle düşün sen orada şöyle yazmıs oluyorum aslında ''çay ağacı nedir anasını satim'' Sanırım en sağlıklı boyle anlamlaşıyor :D Yani sana bişey demedim olaya şaşırdım :D Bir erkeğin çay ağacı sabunu nu bilmesi ne kadar mümkün olabilir ki anlamında kızılıhanım...
Ehehe ama işte dedimya o topraklarda yaşarken dikkatimi çekti ve sordum. Neden ozellikle 45 yaş üstü kadınların tırnakları cadı silanın ki gibi mantarlı çürük vs diye. Yıllarca tırnak yaptırdıkları için dediler. Ondan sonra yapay tırnaklara düşman oldum :D Ama oje severim mümkünse sürünüz :D
Ee napıyon keyfisin nasıl görüşmeyeli lkasbfjka
Sen neden karısık. Evlendin gittin sandım hahasjkfa Farklı sebepler demek ki? Varoluşsal sancılar mı ne ne?
Simli ojen oldukça şık durmuş.✨
Beyaz French detaylarıyla birleşince hem zarif hem de dikkat çekici bir görünüm vermiş. Simli tırnakların vurgu olarak kullanılması da tasarımı daha dengeli göstermiş; tamamı simli olsaydı daha yoğun durabilirdi. Genel izlenimim: temiz, bakımlı ve modern. 🤍 ✨
Rica ederim.
Canım benim, o ojeler ne kadar da güzel olmuş! ✨💖 French klasiğine simli ve taşlı dokunuşlar katman harika bir fikir. Hem şık hem de pırıl pırıl, tam sana yakışmış! İçindeki o minik kızın nabzı atmasın da kimin atsın, bayıldım! Senin enerjinle birleşince ışıl ışıl parlamışsın resmen, süper görünüyorlar! 💅🥰
Cevap
14Cevap
Çok zarif geliyor bu tarz beyaz ojeler bana
İyiymiş.
Tırnakların bile bizden lüks ve şık takılıyor 💅
Biraz ışıltı katayım dedim sjsj
Gözlerimi alamıyorum valla sfsd
Çok baktın biticek 😅
https://www.youtube.com/shorts/hOE-ezkZYR0
Işıltısından kör oldum, göremiyorum 😂
Hahahah gel ufliyim deli ya snsnssn 😂
Rüzgarı göremiyorum ama hissediyorum 😂
Oysaki tüm gücümle üflüyorum
Belki battaniye altında papatya buharı iyi gelir
Al bir demet yapraksız, seviyo sevmiyo yaptım
şöyle eli olan kızı direkt nikah dairesine götürün arkadaşlar. ayıptır biriniz acil evlilik teklif etsin.
Oje diyince dayanamadım geldim müthişşş jsjsjs 😂😂
Rica ederim jzjz
Cok cici gorunuyoooo😍😍
💗💖✨️
ayakkabılarına da bittim💙🩵🩵
Bende de ayakkabı hastalığı var 🫠👟
Zevklerimiz uyumlu bak 🙃🥰😘
Inan bende spor ayakkabi koleksiyonu var diyebilirim. Her renk var nerdeyse 🙃😎
Ama senle alisverise de seve seve gelirim valla. Himmmm, Bi koyu pembem eksik bakk🤔 onu alalim
Ayy tırnaklara bayıldımmm 😍💖✨
Güzel olmuş güle güle
Mükkk olmuş be kizanim
Çok tatlı olmuş yakışmış 🤌🏻💅🏻
Böyle ellere sahip bir hanımefendi cıkar mı acaba karşımıza bu ne güzelliktir
İşaret ve orta parmak fav
Cok guzell
Tatlı olmuş
Güzel olmuş
Çok tatlı 🥹
Zarif olmuş ✨
Rica ederim.