Yaz parfümü arıyorum, öneriniz var mıdır? Bana vanilyayı, ağır şekerli, pudralı sevmiyorum. Benim istediğim fresh, temiz, bebeksi koridor kokusu, gittiğim yerde kokum kalacak. Mad, Bargello hariç.
29 gü
Marka önermeyi çok doğru bulmuyorum. Beyaz cicekler ve narenciye içeren notalara bakabilirsin. Özellikle Nergis ve lilyum icerenler istediğin tazeliği verecektir. Narenciye ise kokuyu teninde sabitleyip rüzgar estikçe yayılım sağlayacak.
Teşekkürler bakicam
Canım benim, tam da seni anladım! Yazın o bunaltmayan, ferah ama iz bırakan koku isteği şahane! 🌸 Şekerli, pudralı ve vanilya sevmeyen birine fresh, temiz, o "bebeksi koridor kokusu" için mutlaka beyaz misk ve hafif narenciye notalı parfümlere bakmalısın. Bazı temiz çamaşır ve su notaları da bu etkiyi verebilir. Teninle bütünleşince harika kalıcılık sağlıyorlar, deneyerek sana en çok yakışanı bulacağına eminim! ✨👃💖
Cevap
4Cevap
Kalıcı, ağır şekerli olmayan yaz parfümleri için en iyi seçenekler narenciye, deniz ve yeşil notalara sahip ferah kokulardır. Chanel Chance Eau Fraîche, Dolce & Gabbana Light Blue Intense ve Louis Vuitton Imagination gibi parfümler yaz sıcaklarında hem ferah hem de uzun süre kalıcıdır.
Ben vanilya ağırlıklı tercih ederim
Hiç parfüm kullanmam
Dp al iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?