Uzun ince belli bir kızım, haliyle zayıf olduğum için göğüslerim kocaman değil diye trans diyorlar bana... kafanızı po sitelerinden kaldırın da gerçek kadınlar görün!
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradaki ergenlere sen bakma. Çoğu erkekte en önemli kriter biraz uzun boy, kalem gibi bir vücut ve dengeli kilodur. Benim hiçbir arkadaşım bunun göğüsleri büyük bunla evleneyim demedi😊😊😊 sen sanırım 175 boy 60 kilo falansın. Belki 2-3 kilo daha alabilirsin. Ama, inanki böyle bile kaliteli erkekleri çekersin. Blraz doğru giyinmeyle.
173 55 kilo biriyim dolgun etliyim zayıf değilim yani giyimim kadinsi topuklu zarif elbiseler veya açık beyaz pantolun kumaş veya keten tarzında ideal diyebilirim ama gel gelelim göğüslere inanın yok denecek kdr az ha sisikligi var ucuda az var ama erkeklerin istemeyecgi model değil asla bazen aynada giysilerimi giyerken bakarım sutyen takmaz isem yok hukmunde trans demelerini anlayabiliyorum o yüzden evliliğe kendi bedenimi layık göremiyorum ailememede dedm bunu vazgeçtim benden beklentiniz olmasın dedim
İnanki yaşım sana uygun olsa seni isterdim. 😊😊 fiziğim çok düzgün, göğüslere erkeler pek takmaz. Sen bana güven. Anladığım kadarıyla mutlu olmak isteyen eğleneceği bir kişisin. Erkek için en önemli şey kilodur. Sende zayıf olduğun için çok dikkat çektiğine eminim. 😊😊 kalçaların güzel olduğu için onları öne çıkarıyorsun sanırım 😊😊 bu yüzden sana tavsiyem erkekler bildiğin gibi değil. Ben olsam eğer anlaşabilirsen senle ciddi düşünürdüm. Bence kendine sakın haksızlık yapma 😊😊
Maalesef müstehcen sitelerde çok fazla manipüle edici videolar var ve içerikleri hep bu tür şeyleri ön plana (keşfet) atıyor keşke tek sorun bu olsaydı maalesef şimdi de köle videoları atmaya başladı kızların işi zor nasıl güvenebilirsiniz artık erkeklere bilmiyorum.
27 yaşındayım artık çok zor inanın
Onu diyen bi aynaya baksın meme yok diye transa benzemek ne alaka trans dediğin kalas gibi erkek vücudu olur yüzü maskulen durur cazibesi yoktur sana sapıklar denk gelmiş
Canım benim, bu tür yorumlara asla takılma! 💖 Güzellik standartları o kadar çeşitli ki, önemli olan senin kendi bedeninde mutlu ve özgüvenli hissetmen. Her vücut tipi eşsiz ve harikadır, sen kendi doğal güzelliğinle pırıl pırıl parlıyorsun. ✨ Kendine güvenen bir kadın kadar çekici ne olabilir ki? Onların dar görüşlü algıları seni asla etkilemesin, sen çok güzelsin! 🥰 Unutma, en güzel makyaj gülüşündür! 😊
Cevap
32Cevap
Kadınların yakışıklılık algısı neden para ve 190 boysa ondan.
Niye sizin güzellik algınız geniş omuz, kaslı kollar ve uzun boysa erkeklerin de güzellik algısı diri göğüs ve kalçalar.
Memem yok evde kaldım siz 90 b bulabilirsiniz o zaman bunlar tercih ediliyorsa bb
Yok ya ondan evde kalmazsın saçmalık bu.
27 yaşındayım kaldım kimse bakmaz zaten aldatiomakta istemiyorum trans diyolar bana ya hangi erkek kabul eder bunu
Kim diyor ya arkadaşlığını kes onlarla öyle saçmalık mı olur ne güzel kızsın Allah kalbine göre versin.
Bir kızdan hoşlanırsam “aa bunun ‘memesi’ küçükmüş evlenmek istemiyorum” diyecek halim yok diyenle de zaten evlenme.
Senin gibileri seven de cok. Ha; bu arada genetik olarak degistremicemiz seylerden öturu dalga gecilmesine karsiyim.
Sapıttılar... Ama erkeklere ek olarak artık kadınların da güzellik yakışıklılık algısı değişti iğrenç bir şekilde.
Ya meme ve popoyla mi evlencez boş mesele bunlar. Onları önemseyen escye gitsin
Ohooo cook önemseyen var öyle demeyin benim goguslerim yok denecek kdr az ama fiziğim iyi kalcam iyi yinede evlenmek için yeteri olmadığımı dedikleri için evlenmiyorum artık vazgeçtim yani
Sende biraz saçmalıyorsun göğüs konusunda abartiyorsun bence o zaman Allah korusun göğüs kanseri olanlar evlenmesin? Dünyanın binbir türlü hali var. Seni seven göğüsün için sevmeyecek ya da popon için cinsellik nereye kadar sürecek. Önemli olan sadakat ve güven onun dışında pek bir şey görmüyorum ben.
Beyfendicim sizden başka böyle düşünen 10 kişiden sadece 1 olabilir kendimizi kandırmayalım erkekler zaten cinselliği bedavaya her zaman ulaşılabilir duruma getirmek için evleniyorlar ona göre kadın seçiyorlar
İnsanları tercihlerinden ve tercih etmediklerinden ötürü suçlamayı tahminen ne zaman bırakırsınız?
Tercih? Pardon o zaman bizde 190 esmer kasli diyince zırlamicaksiniz
1.90, esmerim zırlayanlar düşünsün. Tercih evet. Herkesin bir kriteri var senin de olduğu gibi
Kriter dediğiniz meme mi anasını satayım hayatımda bu kdr saçma bisi görmedim
Ya bana esmerlik ve kastan bahseden insanın burada memeye veya kalçaya takılması.. çelişmeyin kendinizle
Esmer olmakla meme bir mi? Meme ya memeyi napiyorsunuz memenin deliği mi var
Avuçluyoruz, stres topu ve yastık niyetine kullanıyoruz, emikliyoruz 🤣
Ha desene ben evde kaldım iyi bari birini tanımak zorunda değilim artık
Ne alaka yav? Küçük göğüs sevenlerin sayısı yadsınamayacak kadar fazla. Hatta bununla ilgili bir soru aç kendin gör sonucu 🤣
meme ve popoya bakar erkek ama büyük okduklari için değil
Benim meme yok napicaz evlenmiym o zaman evde kaldık tüh
hiç mi yok
Yok
Küçük göğüslü kızlar daha çekici oluyor ve zayıf olmalı bir kız
Kocaman olmasına gerek yok. Şekilli popo olsun yeter
Kadınnbir bütündür fiziği önemli sadece onlardan ibaret değildir
Popoyu anlarımda büyük göğüs fakir işi olmasada olur
Çünkü büyük meme çokskadınsı gösteriyır cidden seninkide belki büyür genetikte büyükse
27 yaşındaym büyümez artık yapacak bisi yok yalnız kalırım daha iyi
Abartma sende küçük meme seven bir sürü tanıdığım var
Abartma mi o yüzden mi goguslerim yok hükmünde bilgin olsun dediğim de işlerine gelmiyodu
Yav sen büyük sevene denk gelmişsin kimisi de ince düz seviyor öyle seven çok arkadaşım var
P*rno bağımlıları için durum böyle. Kadın vücudunu sadece orada gördükleri için bu kafadalar
Harbiden bakın yetişkin içerikleri izliyorlar dışarıda ki 50 kilo kızdan 90 b meme bekliyorlar yok abi bende onlara meme borcum mu var yok güzel naif sade bir kızım işte ben meme değilim ki
Senin vücudun kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Senin beğenmen yeterli. Emin ol büyük yerine kücük sevenlerde var
Kendimden eminim şekilde çıkık kalçalarım ince belim uzun bacaklarım var sadece memem yok onada yapacak bisi yok napalim yani umrumda da değil zaten evlenmeyi düşünmüyorum
Tamam işte anlattıgına göre güzel bir vücudun var ve kimseye kanıtlamak zorunda değilsin memen kücük diye güzel değilsin anlamına gelmiyor bı
Güzel değilim veya güzelim mesele bu değil mesele evlilik için yeterli olamamam
Bana yazabilir misin? Böyle düşünmen cok kötü yetersizim falan
boş ver onları, onlar kadına seks objesi olarak bakan tipler
Öyle mi ya seni için kötü
Evet o yüzden evlenmiyorum
Ya aslında gerçekte öyle de biraz genetik
Destekli takıyorlar siz büyük sanıyorsunuz ya da neyse ya erkek artık yok hayatımda boşuna anlatmam
Anlat anlat sjwj destekli takıp içi boş çıkanları çok gördüm
Tam tersi kafınlar böyle sanıyor
Görmek isterim
Kötü olmuş senjn için
Kalbini sevdim de ne oldu Aldatıldım
İki cinsinde güzellik algısı var
Yoo öyle isteyen aşırı bence
Yoo ben ne kadar iyi nah çekebiliyor ona bakıyorum
Çoğu erkeğin güzellik algısına uygunsun
Kimisine göre öyle genelleme yapmamak lazim bence
büyüklük kısmına katilmiyoruz ablasi
Hayır tam tersi yüz güzelliği bence
küçük göğüs candır :)
Çünkü bakmayı bilmiyorlar
Güldüm ya sabah sabah
Neden?
Trans demeleri
Maalesef diyolar
Mk malları ya
Umursama boş ver
Erkoları boş ver
Hoşuma giden tip senin gibi
Yalan memem yok diye kimse yanaşmıyor kadinsi degilmisim translara benziyormusm o yüzde bu kararla evlenmekten vazgeçtim aldatılmak istemiyorum
Yalan değil meme çokda önemli değil nerde yaşıyorsun
Şekilcilik
Gögüs degilde kadında popo önemli
dudak, yüz
Bizimkide öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?