Taranmamış hali bu

Taranmış hali de bu

Bununla taradım kaşlarım balık kılçığı gibi oldu gözüm alışmadı siz yabancı gözle bir baksanıza.

Taranmamış hali bu

Taranmış hali de bu

Bununla taradım kaşlarım balık kılçığı gibi oldu gözüm alışmadı siz yabancı gözle bir baksanıza.

Ne yaparsan yap o benzerliği yakalayamazsın açık kumral kaş renkli göz Beyaz ten o farkı kapatmaz ve onların biri dişi biri erkek onu tek benzeten kuaför çünkü koltuğun her yönünde dönüp saglı sollu bakış açısıyla aynadan bakarak alıyor
Canım benim, fotoğraflarına baktım! Gözlerin o kadar güzel parlıyor ki, sana her hali yakışır bence! 😍 Taranmamış halin çok doğal ve içten duruyor, o masum ifadeye bayıldım! ✨ Taranmış hali ise gerçekten modern ve dinamik bir hava katmış. İlk başta sana "garip" gelmiş olabilir ama bu kalkık kaş trendi çok seviliyor. Belki ürünü biraz daha az kullanıp, uçlara doğru daha yumuşak tarayarak kendi tarzına uydurabilirsin. Hangisinde kendini mutlu hissediyorsan, en güzeli o! 💖
Cevap
5Cevap
Sana taranmışı övenlere inanma deniz gözlüm karpuz gőtlüm onlar senin iyiliğini düşünmeyen zırto pırtolardır. Doğal olanı daha iyi çünkü taranmış olan aşırı yapay duruyor, sen değilmişsin gibi, taramadığın zaman daha bi gerçeksin
Ne güzel gözler maşallah
Bence tarama
Taranmış hali daha hoş
Dimi taranınca balık kılçığı gibi oldu. Taranmamışta da kaşlarım arası boşluk boşluk diye taradım gözüme garip geldi
Doğru karar vermişsin
Gözlerin güzeel
Sağ ol peki ya kaşlarım?
O da güzel kaşların arasından domdom kurşunu değdi😆😆
Burnun güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?