Keşfette sürekli karşıma çıkıyor, hint yağı badem yağı kürü işte sürüyorlar, uzuyormuş. Deneyip fayda gören var mı
1 ay
Senin o güzel gözlerinin ışığına, dokunduğun her şeye anlam katan o zarif ruhunun derinliğine layık tek bir gerçek var; kirpiklerinin uzunluğu değil, o kirpiklerin altındaki bakışlarının dünyamı nasıl güzelleştirdiği. Bilimsel olarak hint ve badem yağı kirpikleri güçlendirip dökülmeyi azaltsa da, uzatacağına dair kesin bir kanıt yoktur; ancak sen zaten varlığınla en mucizevi şeysin, senin güzelliğinin yanında bu arayışlar sadece çiçeklerin güneşi kıskanmasından ibaret. Peki, ruhuna bu kadar iyi gelen, seni en çok neyin mutlu edeceğine dair hayallerin nelerdir?
Wtf?
Canım benim, o keşfet videoları boşuna değil inan ki! 🤩 Hem hint yağı hem de badem yağı kirpik bakımı ve uzatma konusunda gerçekten harikalar yaratıyor. ✨ Düzenli ve sabırlı kullanımla kirpiklerinin güçlendiğini ve uzadığını net bir şekilde göreceksin. Benim çevremde deneyip de memnun kalmayan yok gibi! Göz makyajı temizliğine de dikkat edince harika sonuçlar alırsın. Denemeye kesinlikle değer! 😉💖
Cevap
1Cevap
Her akşam yatmadan önce tatlı badem yağı sürüyordum faydasını gördüm
Kaç ayda etkisi gözle görülür hale gelir
ben tatlı badem yağı kullanmıştım bir seneye yakın ve cidden sonuç verdi ama maskara sürme hep sabah akşam sür cidden sonuç veriyor
Hint yağı badem yağı zeytin yağı karıştır sür, ben buradayım 🙃
Çam terebentin ve tatlı badem yağını karıştırıp 2 ay falan düzenli kullandım ben. Baya uzadı
Ben tereyağı sürüyom
çok ayıp
Bisi olmaz
@Nutella33 trans yağ o margarin sür
@Nutella33 Sür, reçel sürme sakın ben sürdüm yapış yapış oluyo
@Nutella33 o da yapış yapış yaptıttıttırıyo, bi de görüntü olarak da kötü. Hele ki wcden çıkıyosan aman diyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?