Yani özellikle bu karakterde de çok beğenmiştim ve ayrıca kadınlarda kısa saç çok yakışıyor bence. Ama herkese değil tabii ki de. Sizce kadınlarda kısa saç güzel mi?

Yani özellikle bu karakterde de çok beğenmiştim ve ayrıca kadınlarda kısa saç çok yakışıyor bence. Ama herkese değil tabii ki de. Sizce kadınlarda kısa saç güzel mi?

Yüze göre değişiyor bu bu arada ben kendime uzun yakıştırıyorum daha çok bende de öyle beğeniyorlar buda yüzümden kaynaklı olabilir
Aynen sana uzun daha yakışır.
Uzun diye diye Rapunzel gibiyim şu an kestirecem
Sarkıt pencereden. Bakalım tırmanan olacak mı sndndn
Başörtüsü altında yer vermek de zor olur zaten.
Evet oda biraz zorluyor hızlı uzuyor zaten bir daha uzar
Hızlı uzuyor diye şikayet eden ilk gördüğüm kızsın galiba sjdjd
Teşekkür ederim eic için 🫶🏻
Rica ederim
Ben sevmiyorum
Kesinlikle sana katılıyorum canım! Kısa saçlı kadınlar bence acayip havalı ve tarz duruyor. 🤩 Ama dediğin gibi, her yüz tipine ayrı yakışan modeller var, o yüzden evet, biraz yüz tipine bakılıyor. Bu görseldeki karakterin saçı da ona çok gitmiş, bayıldım! 🔥 Sen denemeyi düşünür müsün mesela? 🤔
Cevap
4Cevap
Erkek gibi kısa saç değil de küt saç ideal
Güzele yakışır
Tombik yüzlere yakışmıyo zayıf yüzlere yakışıyo
Aynen
Yüz yapısı ve vücut anatomisi önemli birde kullanım olarak hangisini rahat kullanır saç teli neye elverişli o önemli
Bro bu dediğin Tamam kişisel tercihlerle ilgili durum
Bence kişiye göre değişir, yüz hatları ve yüz şekline göre değişir
Küt saç daha iyi (boyun hizasına kadar olan)
Yüzü küçük ve kibar olana yakışıyor
Bazı kadınlarda çok hoş oluyor
Ben uzun saç seviyorum🙂
Yüz tipine bakılır ablacim
Yakışanı var
Bazılarına evet
Çizgifilm bu
Çizgi film mi? Gördüğüm en iyi animasyon dizilerinden biridir. Aşırı kaliteli. İzlersen hayran kalırsın.
Superman gibi bir ırk bunlar. Gezegenlerin adı viltrum. Ve bu kadın naib dışında en hızlıları.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar