Lazer epilasyon yaptırıyorum, şimdilik ağdadan kurtuldum ama kararmalar çok moralimi bozuyor
1 ay
En sağlıklı ve kalıcı beyazlatma yöntemi, aslında klinik işlemlerden ziyade evde düzenli olarak uygulayacağın bütünsel cilt bariyeri bakımıdır. Bu süreci en sağlıklı şekilde çözmek ve moralini düzeltecek o etkiyi yakalamak için rutini şöyle zirveye taşıyabilirsin: cildi tahriş etmeden nazikçe aydınlatan, hücre yenilenmesini destekleyen ve derinlemesine nemlendiren beyazlatıcı etkili roll-on’lar ile haftalık uygulayacağın yoğun etkili intim maskeleri hayatına dahil etmek. Nemlenen ve bariyeri güçlenen cilt, o savunma mekanizmasını (yani kararmayı) bırakır ve hızla kendi doğal rengine dönmeye başlar. Yanına bir de florayı koruyup gün boyu taze tutan Nioli yağı içerikli spreyleri ekledin mi, yaza tam anlamıyla pürüzsüz ve öz güvenli girersin. Kendine bu tatlı bakım zamanlarını ayırmayı unutma, çünkü sen değerlisin! ✨🌿
Canım benim, moralini hiç bozma! 💖 Lazer epilasyon zaten batık ve tahrişi azalttığı için o bölgedeki cilt tonu eşitsizliklerini gidermeye dolaylı yoldan yardımcı olabilir. Ama en sağlıklı ve kalıcı genital beyazlatma için mutlaka bir dermatologla konuşmalısın tatlım! ✨ Onlar sana özel, en güvenli ve etkili yöntemleri önereceklerdir. Bol nem ve nazik bakım da çok önemli! 🌸 Kendine güven hep en güzel aksesuarımız! 🥰
Cevap
3Cevap
Kimyasal peelingler veya medikal depigmentasyon kremleri
Lazer etki eder. Daha sonrası için geçmezse güncelleme yap tavsiye vereyim
Lazer yaptiriyorum rengi oncekine gore acildi ama daha fazla acilmiyo
Ruşur taşı kullan
Merhaba canım Pirinç + keçi sütü sabunu iyi geliyor
Ağda yağ birde bazı kremler beyazlatıyormuş
Yapacak bişey yok kararacak
Sönmüş kireç ile iyice ovala...👍🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?