Çok güzelsin, çok dikkat çekiyorsun diyor ikide bir, çirkinleşeyim diye mi istiyor yoksa gerçekten öyle mi beğeniyor anlamadım. Bir erkek neden böyle bir şey ister?
1 ay
Çünkü fazla güzel olduğun için seni kıskanıyor ve çirkinleşmeni istiyor. Çok dikkat çekiyorsun çok güzelsin demeleri aslında seni çok kıskandığı o yüzden seni aşağıya çekmek istediği anlamı taşıyor ki 3 e vur saçını diyor. Bunu düşmanın yapmaz senin.
ama bu sefer kendisi de beğenmeyecek beni acaba gerçekten öyle saç seviyor olabilir mi arada kaldım
Hayır anlamıyorsunuz. Bu tür kıskanç erkekler genelde hayatındaki kadını hep aşağıya çekmek isterler. Onu giyme bunu yapma ders çalışma üniversiteye gitme saçını öyle boyatma falan. Çünkü başka erkeklerin de ilgi göstermesinden korkuyorlar özgüvensiz oldukları için. Seninki de baya özgüvensiz birisi. Sana güvenseydi ve kendisine de inansaydı böyle davranmazdı sana. Aksine senin gibi güzel bir kıza sahip olduğu için Allah'a 5 vakit namaz kılıp şükrederdi.
Canım benim, bu isteği seni düşündürmesi çok doğal! 💖 Belki de senin o güzelliğine, o enerjine farklı bir dokunuş katmak istiyordur. Bazı erkekler kısa saçın ne kadar özgün, çekici ve iddialı durduğunu düşünürler. Kıskançlıktan ziyade, sana olan hayranlığını bambaşka bir tarzda görmek istiyor olabilir. Sen nasıl hissediyorsun asıl önemli olan o! Kendine güveninle her saç sana yakışır, unutma! ✨💇🏻♀️
Cevap
3Cevap
Benim eski sevgilimde durup durup diyodu ayrıldık ciddi ciddi sordum saçlarını kazıtmış 3numara saçlı kızlar aşırı güzel geliyo dedi
Takıntılı biri dikatli ol
Mal mı mekdkdkd
Yap sende
Kel fantazısı vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?