Lazer yapalı 1 hafta oldu fakat kolumda tüyler çıkmaya başladı hatta baya belli. Tişört, body falan giyiyorum, alsam sorun olur mu, bilgisi olan yazabilir mi
1 ay
Lazer yapalı 1 hafta oldu fakat kolumda tüyler çıkmaya başladı hatta baya belli. Tişört, body falan giyiyorum, alsam sorun olur mu, bilgisi olan yazabilir mi
Cevap
4Cevap
Bence yapma agda yap daha iyi jilet yaparsan o kil ayrilinca ucunu kestigin icin deri altinda kalir cikmaz kil donmesi yapar irin olur filan
Agda yap en kotu ihtimal dayanamiyorsan bu haline ama bence gidip tekrar yapiyorlar 15gun sonra korreksiya digorlar bizim dilde turkcesi neydi bilmiyorum
Ikincj atis miydi ne git mutlaka yardimci olurlar
Lazere gidiyorsan tüyü kökten alamazsın
Yok yok sorun olmaz 2-3 gün geçtikten sonra jilet vurabilirsin. İlk 2-3 gün hafif kızarıklık oluyor genelde.
Yapma diyorlar
Yapabilirsin ya bir şey olmuyor bende yapıyorum
Nasil alamazsin kim diyor
Muhtemelen buzz lazere gitmistir daha o koklere gelememis anlasilan tekrar gitmeli
Lazere 1-1,5 ayda gidilir ikide bir gidilmez ki
Herkes diyor her yerde de yazıyor lazere gittiğinde kökten almamalısın. Sen gitmedin mi hiç?
Ben 14yasimda ilk gittim nasil hic gitmedim hsjd
Lazer yapiyorsan baska bisey yapmamalisin
Aleksnadritse yakar zaten kalmaz ama kalmissa hala ya atis atmamis ya da buz lazere gitmistir ara atisa gitmesi lazim
O dedigin sonradan 1 2 ayda bir gider
14'e nasıl yaptılar ya normalde 18 olmak gerekiyor.
Lazerde tüyler anında dökülmüyor ki lazerden genelde 1-2 hafta sonrasında tüyler çıkmaya başlar onların da çoğu dökülür zaten. Geriye kalan olursa da jiletle alabilirsin. Ben hep öyle yaptım yapmaya da devam ediyorum bir sorun yaşamadım.
Tamam sen yasamadin bu da benim onerim
14e de yapabilirler onemli olan regl olduktan 2 3 sene gecmis olmasi
Sen buz lazere gidiyorsundur ondandir ki muhtemelen kiz da buza gidiyor
Alexandrit olan hemen yakiyor zaten bisey kalmiyor
Bende mesela bazi bolgelere kil cikmiyor
Hatta surekli eger gitmis olsaydim bikiniye de cikmazdi
Ama tekrar jilet yaptigimdan yine cikiyor oraya ve orasi daha zordur cunku gitmse
Ama yine gitsem ilk seherde nesela bazi yerlere cikmiyor 2. seans 3. seans derken bikac aya tamamen gidebilir
Ouu ben sana yapmisim yorumu sorry ama bu ulkeden ulkeye degisebilir ben azerbaycanlıyım bizim cihazlar daha guclu ve yeni
Turkiyedekiler bizim 90lar 2000lerin cihazi diyor annem yani artik ne zaman ilk gelmisse bakuye o zamanlardan diyor
Ve onlar cilt icin iyi degil diyor
Ama yeni cihaz almis bir mekansa ve ara atis da yapiyorsa mutlaka gider o killar
Ben lazer sonrasi aslinda agda jilet hic onermem ama dedigim gibi buz ve Alex farkli
Kil donmesi yapabilir koku eger harekete gecmisse yani bunu da cimbizla deneye bilir eger cimbizla cikiyorca cekmeden sadece ufak bi hareketle onu jiletle almamali ama normal tuy gibi cekmek gerekiyorsa o olabilir o kil donmesi yapmaz
Nasıl bi tüyün var ki lazerden 1 hafta sonra çıkıyor
Yeni basladim kanka ayrıca ucu görünse bile hoşlanmıyorum 3 tane olsa bile
Alma onlari kese yap hepsi dokulur birkac gune.. onlar kendi dokulecek yani..
salona mı gittin evde mi ipl yaptın?
Salon
hmm o zaman salonu ara sor makinaya göre değişebilir
Tamamen bitiriyo mu lazer
Evet sıkıntı altını hazirlaman lazim
Tshirt giyemiyorjm napıcma
Karışım falan istemiyorum tesekkurler
Tabiki sıkıntı
Tshirt giyemiyoeum napicam
Az sabret yapacak bisey yok jilet vurduğun an lazer işlemi görmeli yoksa boşa gidersin
İlk seansti daha 10 gün var öbür seansa çokta sıcak ve her gün disardayim mecbur napicam bilmiyoruk
Dayan keşke kışın başlasaydın
Öyle denk geldi ya of valla napıcam bilmiyorum
Az sabret
Jilet yaparsan artar
Artmaz. Lazere gidince jiletle almak gerekiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç dert etme! Lazer sonrası çıkan tüyler aslında dökülmeye başlayan, zayıflamış tüyler oluyor genelde. Bir hafta geçmişse jilet kullanmanda hiçbir sakınca yok. Aksine, o tüylerin daha hızlı dökülmesine bile yardımcı olabilir. Lazerin etkinliğini kesinlikle etkilemez, gönül rahatlığıyla jilet yapabilirsin. Pürüzsüzlüğün keyfini çıkar! ✨💖