Geçen kafede otururken bir çocuk vardı, işte uzun boylu yakışıklı falan bir geldi Instagram'ımı istedi bir anda, yaşını sordum 18 dedi. Ben 24 yaşındayım dedim sorun olmaz dedi, ben de bir şans vermek istedim yani neden olmasın ki dedim ve Instagram'ımı verdim. Biraz kafamı kurcalıyor açıkçası ama bir yandan da hoşuma gidiyor, çocuk felaket yakışıklı. Çevremdeki arkadaşlarım da erkeğin küçük olması daha iyi kesinlikle falan diyor. Kafam karışık bu konuda sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Büyük kadın küçük erkek ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok büyük bir fark yok ki aranızda. Hemen sevgili olma. Önce biraz tanımaya çalış. Kendini ağırdan al. Baktın ki anlaşabiliyorsunuz, o zaman sevgili olursunuz.
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Konuşuyoruz biraz mesafemide korumaya devam ediyorum.
Yani lank diye sevgili olunmaz zaten. Bana saçma geliyor en azından. Erkek/kız tanımıyor ama seviyorum diyor.🤣🤣Sonra bunlar niye kalıcı olmuyor? Olmaz tabii.
Kadın erkekten büyük olabilir elbette ama iki unsur çok önemli. Birincisi aradaki yaş farkı çok mu ve ikincisi ise kaç yaşındalar. Yani 24 ile 30 yaşındaki birisinin arasındaki 6 yaş fark ile 18 ile 24 yaşındaki birisinin arasındaki 6 yaş aynı değil.
Canım benim, oyyy heyecanını çok iyi anlıyorum! 🥰 Gözlerin parlamıştır kesin çocuğu görünce! Bence aşkta, uyumda yaşın hiçbir önemi yok ki. Asıl önemli olan karşılıklı elektrik, saygı ve tabii ki kalplerin aynı ritimde atması! 💖 Yakışıklı da diyorsun, bir şans vermekte ne sakınca var? Bak bakalım enerjileriniz tutacak mı, birbirinize neler katacaksınız. Dene ve gör canım, kim bilir harika bir macera başlar! 😉✨
Yaşır olsan da aldatıyorlar. Büyük olunca da erkek aldatıyor. Şu anki ilişkimde sevgilim benden küçük ama bir falsosunu yakalamadım yazdan beri. O yüzden erkeğin küçük olduğu ilişki iyidir diyeceğim ama umarım yanılmam. Belki de ben yakalayamamışımdır.
Daha iyi bence de erkek çocukları anneye daha bağlı olduğu için büyük yaştaki kadınlar daha çekici okuyo ayrıca performans olarak da iyi olur herşeyi de öğretirsin