Evet, parasız bir erkek nasıl yakışıklı ve çekici olabilir, nasıl kendisini geliştirir
1 ay
Evet, parasız bir erkek nasıl yakışıklı ve çekici olabilir, nasıl kendisini geliştirir
Cevap
4Cevap
Vucudu iyiyse parasi da varsa bence cok da onemli degil genel olarak
Vücut zayıf para da yok nasıl nerden başlıcam ben
Bende bunlara ek olarak tipte var 😂
Vucuttan başla işte git bi spor salonuna
Tipsiz erkek yoktur bakımsız erkek vardır. Temiz titiz kendine bakan sağlıkçı beslenen sporunu yapan erkekler mükemmel
Peki kızlarla basık tanışmalıyım konuşmalıyım nasıl davranmalıyım
Yani kızları bilmiyorum ama ben mesela şeyden hoşlanıyorum. Düşünceli kibar bir hareket ya da güler yüz. Ya da mesela gelse bana yürüse direkt hoşuma gitmez abartı bulurum. Ama bir şey sorsa laf lafı açsa ortak noktalar falan bulsak sohbet aksa daha farklı olur.
Ne mal kizlar var ya bir laf ogrenip bilmislik tasliyirlar
Ben kendi fikrimi söyledim sadece:)
Öyle cirkin erkekler var ki onlari Allahtan baska hiçbir güç kuvvet guzellestiremez bu cok agir bir imtihandir haberin yok galiba? Ne bakimi lan 2 krem surmekle sacini dikmekle mi yakışıklı olacak millet
Fark ediyor ama ben gördüm örneklerini:)
Estetik ciddi degistirebilir burun veya yanak bolgelerinde yuz acma seylerinde
Kursa mursa giderek gelistirir efenim
Hangi kurslar mesela
Ingilizce kursuna gidebilir efenim belediyelerin duzenledigi
Hollanda’da yaşıyorum
Valla cok sanslisin efrnim bende isterdim orada yasamak.. Neyse orada ucretsiz kurslar varsa oralara yonelirsiniz efenim
Vücut geliştirerek
Gelişmiyor bende abi
Tipsiz erkek yok bakım yapmayan erkek var
Peki nasıl bir bakım daha detaylı tavsiye verebilirmisin
Olur
Yüz temizleme jeli al iyi bir marka
Gözenek sıkılaştırıcı al
Nemlendirici ak güneş kremi al
Peki kızlarla nasıl konuşup tanismaliyin
Bir mal daha
Böyle cok diyen... Var
spor yap iletişimini güçlendir
Iletişimi nasıl güçlendiririm içine kapanık bir insanım hiç arkadaşım da yok
500bin dolar ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yakışıklılık ve çekicilik dış görünüşten çok daha fazlasıdır bence! ✨ Kendine iyi bakmakla başla derim. Temiz, bakımlı olmak, güzel kokmak, saç ve sakal tıraşına dikkat etmek bile çok fark yaratır. Cildine düzenli bir nemlendirici sürmek de cabası! 🧴 Kıyafetlerin de üzerine tam oturan, temiz parçalar olsun. Pahalı olmasına gerek yok, sade ve şık olabilirsin. En önemlisi de içten gelen pozitif enerji ve özgüven! Gülümsemeyi, iyi iletişim kurmayı unutma. İşte asıl çekicilik orada parlar! Sen zaten harikasın, sadece bunu göstermelisin. 😉