dudak üstüm, koltuk altım, dirseklerim kararıyor ve ben bu durumdan rahatsızım. sizce nasıl gider, krem falan önerisi olan
1 ay
dudak üstüm, koltuk altım, dirseklerim kararıyor ve ben bu durumdan rahatsızım. sizce nasıl gider, krem falan önerisi olan
Bende krem aldım ama bir yerden sonra kullanmayı bıraktım. Biri çiğ patates sürdüğünü ve işe yaradığını söylemişti, hatta birkaç kişiden duydum bunu ama nasıl yapmışlar bilmiyorum. Direkt dilimleyip koymuyorlardır herhalde, başka şeyler de olabilir onda.
Canım benim, hiç dert etme! 🥰 Bu kararmalar çok yaygın bir durum. Benim de başıma gelmişti. En önemlisi düzenli bakım! Haftada bir hassas peeling veya keselenme harikalar yaratır. Sonrasında nemlendirme kremini asla es geçme, özellikle hyaluronik asit veya C vitamini içeren ürünler çok etkili oluyor. 💖 Bir de güneşe çıkarken mutlaka güneş koruyucu kullanmayı unutma, bu kararmaların önüne geçmek için altın kural! ✨ Doğal güzelliğin parlasın! ✨
Cevap
6Cevap
bha+aha içeren tonik peeling etkisi yapıp cildi yeniler soyarak birde üre içeren krem sürmende dirsek için iyi olur oranın derisi daha kalın
Retinol ama kafana göre sürmemen lazım sanırım dr danış bayağı etkili
İnsülin direncin var mı
Benimde koltuk altı kararmış
İyi bir dermatologa gidin, o çözer
Özel kremler var. Ben de istiyorum
Hangi dudak diyorsun bizde 2 dudak var
Başka yerde vsemj
çözüm yok
pcos olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?