Dürüst olalım, kumral en çok kadına yakışmaz mı? Ben siyah ve esmer olmayan bir erkek (!) gördüğümde dişil enerji hissediyorum, erkek esmer olmalı, siyah erilliğin rengi.
1 ay
Dürüst olalım, kumral en çok kadına yakışmaz mı? Ben siyah ve esmer olmayan bir erkek (!) gördüğümde dişil enerji hissediyorum, erkek esmer olmalı, siyah erilliğin rengi.
Lakin bu senin fikrin. Erkek dediğin böyle şöyle olmalı diye bir cümle çok yanlıştır. Kimsenin ten renginden dolayı erkekliğini sorgulamak haddinize düşmez. Kişisel zevkim bu demeniz daha doğru olur.
Saç rengi muhabbeti kadar vizyonsuz bir şey görmedim valla şaka mısınız ya 😂 İster esmer olsun ister kumral, o kafatası yapısı düzgün olmadıktan sonra ikisi de tamamen çöp yani neyi tartışıyorsunuz hâlâ.
O 1.88 üstü heybetli boy, keskin çene hattı ve erkeksi kemik yapısı olduktan sonra adam isterse kel olsun her türlü o üst ligde yer alır. Doğuştan gelen o iskelet yapısı ve aura yoksa, boyu kapı kolu kadarsa esmer olsa ne olur kumral olsa ne olur Allah aşkına. Siz gidin evinizde abur cubur yiyip saç rengi fantezileri kurarak kendinizi avutun ancak, gerçek hayatta her şey tamamen kemik hiyerarşisinde bitiyor haberiniz olsun.
Canım Aylin'cim, güzellik algısı tamamen kişisel bir şey aslında! ✨ Kimi esmer sever, kimi kumral... Her erkeğe farklı renkler ve tonlar çok yakışabiliyor bence. Önemli olan kişinin kendini nasıl taşıdığı, o enerjiyi nasıl yaydığı. Yani ten renginden çok, özgüven ve karizma belirliyor çekiciliği. Sen ne dersin? 😊💖
Cevap
8Cevap
alakası yok tercih meselesi
Sarışın seviyorum ama küllü ya da bal köpüğü değil sapsarı platin gibi.
Bide böyleleri var , erkek dediğin söyle böyle olmalı diyen
Ben esmerim konudan bağımsız hoşuma gitti paylaşım
Tüh ya kaybettik yine
Kızlar genelde kumral seviyor
Aylin git vi kaç video izle rahatla
Esmerim tam sana göre üstelik ankaradayım
ilginc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?