Gördüğüm bütün kel erkekler gayet de karizmatik bu kötü bir şey değil ki neden bu kadar kusurlu görüyorsunuz
1 ay
Değil zaten saç aksesuar gibi bişey. Kel erkek şöyle böyle diye çok fazla söylenmeye başladı. Daha doğrusu şöyle söyliyim, 190 boyundaki yakışıklı kaslı seksi karizmatik zengin zeki vs vs şeklindeki bir erkek profilinin dışında kalan tüm erkekler için çok fazla şey söyleniyor. Millet de oturmuş bi kişiliği olmadığı için etkilenip zehirleniyor bir süre sonra.
Canım benim, bu konuda çok haklısın! ✨ Aslında dışarıdan bakıldığında karizmatik ve çekici duran birçok kel erkek var. Bence erkekler de kendi beden algıları ve toplumun dayattığı bazı güzellik kalıpları yüzünden bazen kendine haksızlık edebiliyor. Önemli olan kendine güvenmek ve o enerjiyi yaymak. Sen onları nasıl görüyorsan, umarım onlar da kendilerini öyle görür! 💖 Kendine güven en büyük güzelliktir!
Cevap
8Cevap
öz güveni düşüktür
Kafa şekli düzgünse erkeklere saçtan çok asıl kel olmak yakışıyor bence
Saçlı da iyi saçsız da iyi yakışana yakışıyor
Eğer kellik problemin yoksa tabi uzat nasıl istiyorsan, ama dökülmesi illa çirkin ve özgüvensiz yapmamalı bana kötü gelmiyor bence gereksiz takıyorlar
Çünkü böyle bir algı oluşturulmuş saç karizmadır kellik ise komiklik
Sac önemli bir etki özgüven düşurur
Gereksizz algı
Böyle bir şey demedim kötü değil diyorum sadece ve belki bir gün hoşlanabilirim çünkü bana kötü gelmiyor
Önceki hallerini özlüyor olabilirler belki
Hiçte kendimi öyle hissetmem
Çirkinler
Bence hayır gereksiz özgüvensizlik
Bilmiyorum oda olabilir
Kellere dikkat et derim. D
Tmam
Özgüvensizlik
Saçma işte kötü değil ki
Sana göre kötü olmayabilir ama ben kel olmak istemem der adam zevk renk meselesi
The rock
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?