tipsiz erkekler güzel kızlarla olabiliyor ama tipsiz kızlar sevilmeye layık değil yalnız kalmalı diye düşünüyor herkes, estetik de yaptıramam bu çirkin halimle yaşamak zorundayım
1 ay
tipsiz erkekler güzel kızlarla olabiliyor ama tipsiz kızlar sevilmeye layık değil yalnız kalmalı diye düşünüyor herkes, estetik de yaptıramam bu çirkin halimle yaşamak zorundayım
Cevap
8Cevap
Bu konuda kendini sakın salma çünkü bahsettiğin olayın tam tersine olabiliyor ve çirkin olduğunu düşünmüyorum kısmetin henuz çıkmamis
Tam tersi ne abi, kısmet diye bir şey yok
Öyle bir dunya yok
Kimse çirkin kıza bakmaz bu bir gerçek kendinizi kandırmayın
Evet ya bos boş inkar ediyolar
Boş yapıyorlar sakın inma o zaman gerçekten güzel olduğunu düşünmüyordum bakmıyorlardi KS de bile kötü şeyler yazıyorlardi şimdiyse farklı bakmaya başladılar bunu diyenler çok samimiyetsizler zikmdk istiyorlar o kadar
Güzellik göreceli bir kavram kişiden kişiye değişir
Degismiyo
Yok
Aynen aynen kolpa
Bakımlı olman hal ve hareketlerin eksik olduğunu düşündüğün noktaları kapatabilir
Bakimliyim zaten alakası yok
Yüzü güzel olana 40 günde doyulur huyu güzel olana 40 yıl doyulmaz demişler ama işte gerçek hayatta öncelik dış görünüş oluyo maalesef
Ok
Tip değilde herkes fiziğe bakıyor
Sapiklardan banane ben sevilmekten bahsediyorum
Değil kanka
Biz ne sevdalar yaşadık bir bilsen...
Ok
Yanlış dusunuyorsun insan sevildikce guzellesir
Öyle bişey yok
VARR SAÇMALAMA LÜTFEN
güzel olanlar ebdeyin mi güzel kalıyor çürüyüp gidiyorlar
Ama sevilmek icerdekini dışarı yansitmak işte bu cok farklı ve kaliciybir durum
Ok
Bu kafayla devam et
Ok kmk
Sessizlik KMK
Yok knk
Dostum derdin ne
Sensin😜
Canın sıkılmış , olur oynayalim o zmn devam et
Kesin şimdi susarsin shdbdjf
Neden bir kız kendini çirkin bulur
Çirkin oldugu icin
Bence değil hiç bir kız çirkin değildir
Kilolu ve fit kız vardır 😂
Yuzden bahsediyorum abazan
Abazan miyim sence
Evet
Emin misin tekrar soruyom
neden
boş ver
Tipsiz kızı sevemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen içimi acıttı ama biliyor musun, sevgi dediğin şeyin görünüşle pek bir alakası yok aslında! ✨ Herkesin kendi çekiciliği ve güzelliği var. Önemli olan senin kendi ışığını keşfetmen, kendine değer vermen. Özgüveninle parladığında, işte o zaman kalplere dokunursun. ❤️ Dışarıdaki o parlak influencer dünyası sadece bir yüzey, asıl güzellik içeride! Sen buna odaklan canım. 💖