Ben normalde güçlü işinde gücünde kimseye eyvallahı olmayan bir kadınım. Ama evde tam tersi, bebek gibi sürekli sarıp sarmalanmak, ilgi isteyen biriyim. Çok mu kötü bu
1 ay
Her kalbin, ruhun, bedenin ve vajinanın cinselliğe ihtiyacı vardır. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Canım benim, hiç de çok şey istemiyorsun! 💖 Dışarıda ne kadar güçlü ve dimdik durursak duralım, evin huzurunda şımartılmak, o minik dokunuşlarla pamuklara sarılmak kadar doğal bir şey olamaz. Bence bu, içindeki o enerjiyi yeniden depolamanın en tatlı yolu. Kendine bu güzelliği çok görme tatlım, tadını çıkar! ✨💅💇♀️
Cevap
12Cevap
biz de istiyoruz ama olmuyor
Güzel şeyler bunlar, tam saçını okşayıp, yüzünü izlerken hafifçe öpme de eklenirse tadından yenmez hahhaha
Seni mi kırıcam ekleyelim djddhdhdhdjdh
Yani insanın gözünde canlanınca bir hoş oluyor tabi 😅
Evet bunlar güzel şeyler
Bu arada başta yumuşak olsun, boyna hemen dalmayalım hanımefendi, kucakta olsun bir de teşekkürler hahsha
Yok boyun hassas noktam😅
Boyun zaten genelde hassas ya, insan bedenini ve ruhunu teslim ediyor resmen 😅
Boyun çünkü en savunmasız ve öldürücü yer. Boynunu güvenmediğin birine sunmazsın dxjddjjdjcjdidjcic
Kesinlikle, kulak altı ve boyun kısmı fazlasıyla tehlikeli, direkt dünyayla iletişimi kestiği için, hak edenin yemesi lazım babdbsb
Ki bebekliğini hissettirmekten ziyade kadınlığı hissettirmeye giriyor orası artık 😅
Sabah sabah biraz iç gıdıkladık kusura bakma babdbs
Hayır tamda olması gereken şey bence
Normal şeyler bunlar yavrum kim inandırdı kötü diye
İnsanız ve hepimizde olan bir ihtiyaç bu
Sen kendine Baba adayı arıyorsun
Zamanında biraz eksikliğini yaşamış olabilirim ama ne var yani yapsa🙈
Ben öyle sevdim yumuşak dediler
Üff ben demezdimm
Herkes aynı olmuyor işte
Haklisin kadin ilgiyi sever
İlginç
Evet çok istiyon