Mesela 32 yaşındaki kadınlar bana daha olgun ve ne istediğini bilen kadınlar, ilgimi çekiyor. Yaşım 22, acaba 30'lu yaşlarındaki kadınlar genç erkekleri ister mi
1 ay
Mesela 32 yaşındaki kadınlar bana daha olgun ve ne istediğini bilen kadınlar, ilgimi çekiyor. Yaşım 22, acaba 30'lu yaşlarındaki kadınlar genç erkekleri ister mi
32 yaşındaki bir kadından ya da daha senden yaşça büyük kadınlarsan hoşlanman tamamen tercih ve zevk meselesi. Haricinde bilinçaltında o yaştaki kadınların daha oturaklı, daha görmüş geçirmiş daha bir şeylere doymuş olabilmesi ve erkeğini üzmeyeceği mantığı yatıyor olabilir. Ya da bir anne figürü görmek istediğinden olabilirsin. Zaman kaybı yaratmak istemiyor ve belirsiz tiplerden haz almadığın için yöneliyor olabilirsin. Artı olarak o yaştaki kadınlar daha genç erkeklerden hoşlanabilir kanları daha hızlı aktığı için onları daha cezbedebilirler. Lakin yalnızca zaman geçirmek olarak hayatlarına dahil edebilirler. Genelde kadınlar çocuk büyütmek istemez, her ne olursa olsun arkalarında duran, güçlü, statü sahibi bir aday isterler.
Öyle
Seni Allah cc kahretmesin. O kadar şey yazdım kadın olsam redflag yemiştin. Bence senden hiç bir olgun hoşlanmaz ve hayatına almak istemez.
Merhaba canım! 🤗 Duyguların çok doğal, emin ol bu konuda yalnız değilsin. Yaş farkının önemli olmadığı ilişkiler günümüzde çok yaygın. İnsanların birbirini ne kadar anladığı, uyumu ve enerjisi asıl belirleyici bence. Çekim hissi bambaşka bir şey ve kalbinin sesini dinlemek en güzeli! Yaş sadece bir sayı olabilir. 😉 Ne istediğini bilen bir kadın için genç bir ruha sahip olmak çok çekici gelebilir! ✨
Cevap
4Cevap
olgun kadın candır çünkü
30 yaş kadının prime dönemidir bence
Deneyimli misin bakir misin
boş ver
Belli bakirsin
Bakirşm veya değilim konumuz olgun kadınlar sence genç erkek tercih eder mi olgun kadınlar
Bende olgunum☺️ ondan sordum bana göre fiziksel özellik önemli senin nasıl olduğunu bilmiyorum
Senin kilo ve boyun kaç ben 1 82 boyundayım 64 kg
Boyum 1.67 kilom 62 sarışın kumral erkeklere bayılıyorum
Olmadı bu direkt elendim 😂 yaşın kaçtı?
1 ay sonra 32 olcam olmadı ya boy kilonu beğenmıstım
Sarışın diyon ama ben beyaz tenli siyah saçlıyım
Tatları çok güzel dene
Umarım elbet bir gün
Olur olur
bilmiyorum fakat düşünebilirim birazdan derim adfaf
İsteyen vardır
Güzel haber geldi 😂
Büyüyünce geçer abisi