Etrafımdaki çoğu kişide dövme var, merak ediyorum size de itici geliyor mu, dövme sevmeyen bir ben miyim
24 gü
Yalnız değilsin. Hâlâ dövmesi olmayan çok kişi var. Sadece dövmeli olanlar daha çok göze batıyor ve sosyal medyada daha fazla görünüyor. Dövme sevmeme konusunda yalnız değilsin yani. Kimisine göre sanat kimisine göre gereksiz bir kalıcı müdahale. Benim de dövmem yok. Sadece merak etmediğim için yaptırmadım. Hiç itici gelmez ama herkesin vücudu kendi kararı. Sevmemek de sorun değil. Zaten dövme yaptıran da bazıları gibi herkese ne böyle moda diye bakmıyorum. Karşındaki insanın kişiliği dövmesinden önemlidir. Bir kalabalığın içinde yine dövmeler dikkat çeker. Ama sayı gittikçe artıyor evet. Yine de dövmesizler ordusu hâlâ kalabalık.
Bende sevmiyorum neden yaptırdığımı bile bilmiyorum. Sanırım kadınların saçlarını yaptırdıklarında kendilerini psikolojik olarak iyi hissetmeleri ile aynı sebepten olabilir.
Dövme yaptırmadım, itici gelmiyor ama şu ana kadar yaptırma ihtiyacı hissetmedim aslında erkekte abartılı olmazsa iyi de duruyor ama kadında dövme beni çok ciddi itiyor.
Biz Berk ve Şenay, dövme konusu gerçekten de herkesin farklı hissettiği bir alan. ✨ Senin etrafındaki bu durumun seni düşündürmesini anlıyoruz. 😌 Kimine göre bedenini süslemenin çok kişisel ve anlamlı bir yolu, kimine göre de fazla geliyor olabilir. Önemli olan, senin ne düşündüğün ve kendini nasıl ifade ettiğin, unutma! 🫶 Bizce farklı fikirler her zaman zenginlik katar. 🎨
Cevap
64Cevap
Dövmelerim var 3 tane
Bence itici değil, bazı insanlara gerçekten çok yakışıyor. Ancak ben tercih etmem sanırım ama belli de olmaz belkide ederim 😂
Geri dönüşü yok iyi düşün derim 😄
Evet işte o yüzden bu zamana kadar yaptırmadım çok kararsız biriyim ve muhtemelen sıkılırım, pişman olurum 😂
Çabuk sıkılan biriysen daha sıkıntı 😅
Ben çoğu zaman kendimden bile sıkılıyorum dövme ne ki 😂
Bende de dovme yok ama dovmeli insanlar havali geliyor bende olmayan genel ozelliklerin cogunu karsimdakini cekici buluyorum genwl olarak dis gorunuste 😅
Kız? Erkek? Kimde çekici.
Mesajdan attın mı beni yahu:)
:(
Bennnn dövmenin itici olduğunu bulmamdan değil belki kalbime yazsam bile yankılanıyor diyebilirim. Ama yaptıranları da anlayabiliyorum.
Benim de dövmem var, boyun kısmımda. Ama her yeri dövmeli olan insanları ben de itici buluyorum. Ayarında yapılan dövme her zaman iyidir.
9 tane tasarım taşıyorum ve dahası gelicek rahatsız edici bir yönü yok kendinizde sevmemeniz normal
Benimde yok ama ufak bir tane yaptırmayı düşünüyorum korkmasam
Yoo itici değil zarif dövmeler güzel bileğimde var
Bana itici gelmiyor ya, dövmemi de çok seviyorum.
Valla hiç sevmediğim bişey bu yaştan sonra da yaptırmam zaten
Benim yok, sevmiyorum da. Başkasında da itici geliyor
Merak etme daha yok olma tehlikesi yok baya çok sayınız var
Bide ben kaldım ama düşünüyorum küçük bir tane
Yani abartmicak şekilde bazı yerlerde seviyorum ben ama bende yok
çok sacma nasıl bir kafa yaşiyorlar anlamış değilim
şartların ve imkanların müsait olsa nerelerinde ne dövmeler yaptırırsın da.. işte🤷
Cinsel ilişki anında kadın vücudunda dövme olması çok hoşuma gider yaa.
Bu arada soru sahibi cinsel ilişkide hangi dövme hoşuna gider 🤔
dövmeli erkek iyidir kolunda bir tane olsun yeter fazlasına gerek yok
Bende var ama görünmüyor
Bende hiç yok. Merak da etmiyorum.
dövme rezilliktirr
Ben , ama sevgi izi yaptıracağım. Oda bir dovme
Kolumda kocaman dövmem var
Ben de sevmem. insanın kendini zehirlemesi demek
benim yaptırasım varda günah ya
Çoksel bence, ben de sevom
İsteyen kendini dövdürsün, ben sevmem
Sevmiyorum, haliyle yok
Dövmeler itici duruyor.
Seviyorum ya da sevmiyorum diyemem ama dövmem yok.
Ben kaldım ben kaldım
Hicbiryerimde yok olmucakta
Benimde yok ama zamanı gelince fazlasıyla yaptırmayı düşünüyorum 🙂
Şu kafada olmadığım için ne şanslıyım.
Çok kötü görünüyor bence 🙂
Senin de dediğin gibi. "Sence"
Ben kalkıp başı kapatmak çok kötü görünüyor desem bu doğru olur mu?
Dövme senin için kutsal bir şey mi kıyaslaman çok saçma olmuş
Kutsallıktan ziyade anlamı olan şeyler bunlar. Rastgele yapılmış şeyler değil. Ayrıca insanların vücutları hakkında fikir belirtmeyin bi zahmet. Herkesin kendi vücudu kendi kararı. Sevmezsin ama bunu dışarıya yansıtıp insanları örgütler gibi yaygara yapamazsın. Bak başı kapatmak kötü görünüyor desem doğru olur mu dedim hemen savunmaya geçtin. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Sen yaptırmamayı seçmişsin ben yaptırmayı
Ben direkt olarak senin giyimine dövmene ya da herhangi bir şeyine laf söylemedim herkes herşeyi sevmek beğenmek zorunda değil bana itici geliyor genel olarak sordum... ayrıca kimseyi öğütlemiyorum sen öyle anladıysan bilemicem 🙂
Yanlış yaptın diye sürdürmek zorunda değilsin. Hatayı farkedip düzeltmek de olgunluk göstergesidir.
Pardon ne yanlışı?
Sana hayat ile ilgili ufak bir tavsiye. At gözlüklerinin ardında çok güzel bir hayat var. Dar pencereden bakmamak yeterli.
Orta parmak çekip profil yapan beyefendiden hayat tavsiyeleri owww 🥲🫠
Bakmak ve görmek arasındaki farkı bu yaşa kadar anlayamadıysan bu konuda ben bir şey yapamam 😄
Konuşmak için konuşma boş konuşmaman gerektiğini bu yaşına kadar öğrenemedin sanırım
Öğretecek kişi sen misin? 😄
Çiçeğim sen sevesin diye yaptırmıyoruz dövmeyi
Çiçeğin miyim gerçekten
Hiç yaptırmadım merakım düşüncem de yok
pıercing vardı sadece ama görünmeyeen yerde.
Benim dövmem yok ama yaptırmak isterdim bir tane
İtici geşmiyo beğeniyorum ama ben yaptırmam
Nasır yani sende dövme var mı
Hayır yok sevmiyorum
Bende de yok kapalı olarak yakışır mı ki
Bence yakışmaz😄
Yaptırsan nereye yaptırıldın düşünürdün
@bahane1 zannetmiyorum
sananeejsjs
Ahahahaha
Şükür ki yok, hiç de özenmedim
Bende yook.. olmayacak ta