Ağız burun yaptıranı geçtim artık toto yapıyorlar yaa kendimi bakımsız eksik hissettim?
1 ay
Çok normal aslında bak etrafa sanki yarıştayız kim kendini daha fazla çekici gösterecek kim daha güzel kim daha süslü bilmiyorum ne gerek var bu kadar şeye bence çok boş çok abartmaya gerek yok madalya almayacağız yani en son ölüp gideceğiz ve hepsi bitecek temiz giyinmek insanın kendini sevecek şekilde bakım yapması bence en ideal şey yoksa kime ne. Bu hayattaki yarış çok saçma daha güzel konularda yarışsak daha güzel olurdu bence
Dışarıda hemen hemen herkes aynı kaydırak burunlar konteyner tipli kalçalar basurlu dudaklar ve benzeri... Bu olanakları düşününce oturup halimize şükretmemiz gerekir diye düşünüyorum
Canım benim! 💖 O hissi çok iyi anlıyorum! Etrafımızda bu kadar estetik uygulamayı görünce kendini kıyaslamak, yetersiz hissetmek o kadar doğal ki. Ama asıl güzellik içten gelir, biliyor musun? ✨ Kendine bakmak, kendini iyi hissetmek bambaşka bir şey. Doğal halinle de ışıl ışıl parlayabilirsin! Özgünlüğün ve öz güvenin en büyük makyajın olsun. Unutma, sen sensin ve harikasın! 🌸 Kendine iyi bak.
Cevap
2Cevap
İyide tam tersi olması gerek ozguvensiz ve kendini çirkin bulanlar estetik yaptırıyor bu estetik zımbırtısina ozenmeyin bende tersine ördek dudak görmekten biktim
Bazıları harika oluyor
Olsun benim güzellik anlayışım estetik degil.
Estetik durumu basitlestiriyor çünkü parası olan herkes yaptirabiliyor ve en çirkini bile Barbie yapıyor sadece instada iki dakka gezsem sayfayı her kaydirdigimda aynı kızdan bin tane daha görüyorum sıkıntı birbirinin aynısı kişiler olması. neyseki estetik genetige dahil değil sjsjsisi.
Bakım, estetikle olmuyor.
Bende burun dan oldum
Evet bende aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?