İzmir'de yaşıyorum, neredeyse bütün genç erkekler aynı parfüm kokuyor. Tipik erkek parfümü gibi değil o yüzden hangi marka anlayamadım. Yayılımı çok yüksek buram buram kokuyor herkeste. Var mı yardımcı olabilecek biri?
1 ay
Anlattığına göre yüksek ihtimalle Jean Paul Gaultier Le Male Elixir ya da Paco Rabanne 1 Million tarzı bir şeydir. Son zamanlarda erkekler arasında Invictus ve Versace Eros da çok popüler. Ama o yayılımı yüksek herkeste aynı koku olayı genelde YSL Y EDP ya da Armani Stronger With You oluyor. Bunlar şekerli ve vanilyamsı olduğu için ağır kalıyor etrafa da çok yayılıyor. Bir de Zara parfümleri var onlar da çok tercih ediliyor uygun fiyatlı diye. En doğrusu bir sonraki denk geldiğinde kibar bir şekilde sor. Merak etme kötü karşılamazlar. Genelde gururla söylerler. Deneyip beğendiğin birini alabilirsin.
Canım benim, İzmir'deki bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 🤩 Son zamanlarda erkek parfümlerinde daha fresh, belki hafif odunsu ama tatlımsı, biraz da baharatlı notalar çok popüler oldu. Klasik erkek kokularından sıyrılıp daha modern, dinamik bir hava katıyorlar. Bence birçok genç aynı trenddeki farklı parfümleri kullanıyor olabilir, hepsi benzer bir çizgide gibi hissettiriyor! ✨ Mağazalardaki yeni çıkanlara bir bak istersen, mutlaka yakalarsın o havayı! 😉
Cevap
4Cevap
Ben valentina kullaniyorum veya montale musk to musk
Izmirdeyim çoğu dovduruyor
Eros olabilir
İnsense ultra marine 17 senedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?