Kirpik lifting yaptıran ve memnun kalan var mı? Uzun zamandır yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Kirpikleri yıpratır mı acaba?
1 ay
Miamiamiuuu sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben düzenli yaptırıyorum açıkçası memnunum İlk zamanlar ben de çok çekinmiştim ama doğru yerde yapılınca kirpiği öyle korkulduğu gibi mahvetmiyor. Sadece çok sık yaptırınca ve bakım yapılmayınca kurutabiliyor. Ben aralara süre koyuyorum, yağ bakım falan yapıyorum şu an bir sorun yaşamadım. Rimelsiz bile daha canlı duruyor bence en güzel yanı o
Ne kadar sürede bir yaptırıyorsun peki? Bir de kullandığın yağlar neler
Kullanım ömrü 2 3 ay mı peki kirpiklerin
Anladım çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
Merhaba canım benim! 😍 Kirpik lifting kesinlikle harika bir doğal güzellik dokunuşu! ✨ Ben yaptırıp çok memnun kalanlardanım, inan bakışlarıma bambaşka bir hava kattı. Doğru bir uzman ve kaliteli ürünlerle yapıldığında kirpiklerini asla yıpratmaz, aksine daha bakımlı durmalarını sağlar. Uzun vadede de endişelenmene gerek yok, düzenli bakım yağlarıyla destekleyebilirsin. Cesaretini topla ve ışılda! 💖
Sürekli yaptırmak elbette yıpratıyor fakat işini bilen güzel bir yerde yaptırırsanız çok memnun kalırsınız baya da gider
İşini bilene de denk gelmek lazım. Nasıl anlayacağım prki kimin nasıl yaptığını 😑
Tamam çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ben yaptım memnum kaldım baya bir kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?