Çok çirkinim, aynalara bakamıyorum fotoğraf çekinemiyorum napıcam ya
20 gü
Bende ağlıyordum sürekli çirkinim kimse beni sevmiyicek diye kendimi sevmiyordum çirkin zann ediyordum ama şimdiye kadar çekici bulduğun bütün kadınlar beni beğendi çekici bulan çok kendini beğenmen pek önemli değil bakarsın çok aşırı güzel zann ettiğin birinin evleneceği eş hayırsız çıkar yani pek takmaya değmez eşin beğenmesi daha önemli bence beyhan budak ve psikolog Hüseyin parlakyıldız izlemeni tavsiye ederim))
Twsekkur ederim iyi ki varsin umarim her şey gönlünce olur
Rica ederim, Rabim razı olsun
Canım benim, kimse çirkin değildir, kendine haksızlık etme sakın! 💖 Güzellik sadece dışarıda değil, içten gelir. Önce kendine şefkat göster. Minik bakım rutinleriyle, mesela güzel kokulu bir nemlendiriciyle başlamak bile kendini iyi hissettirir. ✨ Kendine özen gösterdikçe, ışıl ışıl parladığını göreceksin! Özgüvenin en güzel aksesuarın olacak. 💅 Kendini sevmekle başla her şeye, inan bana!
Cevap
12Cevap
estetik ile
Param yok
Estetik ama doğru bir şekilde uygulanırsa sonuç verir. Bazıları daha çirkin oluyor. Burun ucunun fazla kaldırılması, domuz burun görüntüsü yapar. Dudaklara yapılan aşırı dolgu maymun poposu görüntüsü verir.
En azından iyi birisin. Ben hem çirkin hem kötü biriyim haline şükret
ZQJPVQPUZVUV0QSUV0SUVSQUVQS ayy hiç güleceğim yoktu
Biraz olsun motive oldun dimi
Bunu diyenler genelde güzel oluyor😎
İyi ki varsın ✨️✨️
Ruhun çirkin olmasın kaporta toparlanır
Yani iyi biri olduğumu düşünüyorum pek bi ise yaramiyor
Doğuştan güzel olunur
Küçük degisiklikler fark yaratır
Keşke fotoğrafını koysaudin bari
Boya badana ay pardon makyaj
Olunmaz doğulur
Dogru
Kaç yasındasın
20 yasindayim
Kendini guzel gor ozguvenini yukselt bence
Olmuyor ki yani bi foto çekiniyorum ya da aynadan bakıyorum nefret ediyorum kendimden
Ozguvenini topla konusalim istersen canim
Öyle hissetme özgüven şart
Bakayim
Abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?