Nedense ince yapılı kızlarla evleniyorlar, kimi görsem ben anlamadım. Ben de balık etliyim, daha henüz görmedim, millet hep zayıf, ince kızlarla evleniyor. Yani düşünüyorum, bizim gibilerle kimse neden evlenmiyor?
1 ay
Yine mi aynı konu? bıktık be bacım belkide sen balık etili olduğun için değil de böyle takıntılı olduğun için çirkin olduğun için evlenemiyorsun dur sürekli aynı konuyu açıyorsun belli aralıklar ile bu siteden birsini mi ayartmaya çalışıyorsun onuda anlamadım ki
Ben ilk kez soru sordum aq iyimisin sen 😀
Balit etli ayrı şişman ayrı bu bir ikincisi kimse evde kalmaz çünkü her kör satıcının bir Topal alıcısı vardır. hemde erkekler bratt Pitt mi cogusu çubuk krakere benziyor tersine güzel kizlar evlenmiyor seçici olduğu için ya da kimseyi beğenmediği için yalnız kalan çok kişi var
Güzel kızlar ile ince ve balık etli kızlar arasında ki alaka ne onu anlamadımki konumuz zayıflık
Zayıflık güzellikle bağlantılı ya hani
Ne alaka zayıf olup güzel olmayanda çok balık etli olup Güzel olanda
Her yani yağ tulumu olan bir kişi balık etli değil sismandir mesela balık etli kadın 50 kiloda balık etlidir bununda ayrımını yapmak lazim
Sen beni anlamadın boş ver yazma
Canım benim, hiç öyle düşünme lütfen! ✨ Aşkın da evliliğin de bedensel bir kalıbı yok ki! İnsanlar dış görünüşten çok daha fazlasına, yani senin o pırıl pırıl enerjine, ruhuna ve kendine olan güvenine bakıyorlar. Unutma, her vücut tipi eşsiz ve güzeldir. Kendini sevdiğin sürece, doğru kişi seni olduğun gibi kabul edecek ve kalbine aşık olacak. Kendine güvenin, en güzel aksesuarın! 🥰 Hiçbir zaman bu tarz düşüncelere kapılma, sen çok değerlisin! 💖
Cevap
8Cevap
Balıket her daim 3-0 önde zayıflık güzel bir şey değil asla
İyide neden kuru g*tülerle daha çok evleniliyor o zaman
Yok bea onlar gelinliğe girmek için 3-5 ay kendini aç bırakıp kuru g0t oluyor düğün için yani evlendikten sonra şişiyorlar balon gibi farketmişsindir
İyide şimdi yapı olarak birisi ince değilse nasıl zayıf olucak ben mesela hiçbir şekilde ince görünemiyorum çok aşırı kilolu biri değilim ama yinede hoşuma gitmiyor bu durum çok moralim bozuluyor
Boy kilo ne senin
Boyum 1.65 kilomda vardır herhalde 60 civarı falan
E daha nolcak süpersin işte birde beyaz tenliysen tatlısındır güzelsindir
Evet beyaz tenliyim ama nebiliyim moralim bozuluyor ben baliketliyim de umarım beni zargana gibi zayıf birisi istemez
Ben istedim şu an seni 177-83 üm gel bakim sen bi
Ya dxxvfbnm demek istediğim biraz yapılı kaslı erkekler hep zayıf seviyor galiba benmi yanlış düşünüyorum
Konuşuruz bunları gel yemicem etlerini hahaha
Yoo ben balık etli bulur isem basarım nikahı
Kaç kilosun boyun kaç
Algıda seçicilik yapıyor olabilirsin.
Gelinlik yakışmıyor ondan
Bidon seven de çok 😂
Bidon ne demek ya terbiyesiz
Ne alaka
Balıketli kızlar candır
Balık etli kızlar candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?