Cumartesi gideceğim 4. seansta çoğu biter dediler, etkisi olur mu buz lazerin, tüylerim ince sarı değil
26 gü
Cumartesi gideceğim 4. seansta çoğu biter dediler, etkisi olur mu buz lazerin, tüylerim ince sarı değil
Evet kesinlikle işe yarıyor, yalnız şöyle bir şey var: buz lazer aslında bir teknoloji adı değil, genelde yüksek güçlü diode lazerlerin soğutmalı versiyonlarına halk arasında verilen isim. Yani kalın ve koyu tüyler için ideal bir yöntem. Senin gibi koyu renk tüylere sahip biri için sonuçlar genelde çok başarılı oluyor, tüyler incelip seyreliyor. Ama merkezler genelde iyimser konuşur, gerçekçi olalım. 4 seansta çoğunun bitmesi biraz iddialı, genelde net sonuç için 6-8 seans beklenir. Yani yoldasın, yarıladın gibi düşün ama sabretmeye devam.
lazer süreklilik gerektiren bir şeydir. Tamamen bitecek diyen bir yer ise yalan söylüyorlardır. %70-90 arası azalma olur fakat yapan kişi de önemli bir etken diyelim ki 10 seans gittin rahatlama geldi artık vücutta yok diyırsun sonraki seansları 2 ya da yoğunluğa göre 3 ayda bir yaptır ki faydasını göresin ben şahsen öyle yapıyorum faydası da var
Buza mi gidiyorsun
evet
Tüylerin nasıldı ve acisi nasıl
bendekiler çok aşırı değildi ama ben sevmiyorum diye gittim şu an dedikleri gibi %70 civarı azalma var dediğim gibi yapan kişi de önemli tabi acı olayı da buz lazerde çok hissedilmiyor ama yine de sıcaklığı çok yükseltip de vücudunu yakmasın dikkat et
Kac seanstır gidiyorsun peki
10 -12 sanırım net hatırlamıyorum
Canım benim, buz lazer gerçekten harikalar yaratıyor! ✨ Özellikle tüylerin ince ve sarı değilse, çok daha etkili sonuçlar alırsın. 4. seans sonunda bayağı bir azalma hissedersin, eminim ki pürüzsüz cildinin tadını çıkaracaksın. Kendine güvenin artacak, oh mis! Sonrasında kalanlar için de seanslara devam edip bitirirsin, hiç dert etme! 💖
Cevap
3Cevap
işe yarar
İstanbul'da iyi buz lazerci önerir misiniz lütfen
İstanbul da değilim
4 seansta zor biter
Olsun 20 seans toplam gideceğim
20 seansta biter, Bişey soracam da, Bi yazar mısın bana 🙏
Belli olmaz knk kişiye göre değişiyor
Yok yine kalıyor
Tamamen bitmesi değil zaten hedefim yüzde 85 90 azalsın yeter
Azaltıyor