Pelin Karahan en güzel göz yarışmasında birinci olmuş. Sizce bu ödülü almaya hak etmiş mi?

Pelin Karahan en güzel göz yarışmasında birinci olmuş. Sizce bu ödülü almaya hak etmiş mi?
Olur muyum bilmem ama herkesin birincisi kendisi zaten. Ben olsam da gurur duymam, olmasam da üzülmem. Çünkü göz güzelliği yarıştırılacak bir şey değil ki. Ama illa bir cevap istiyorsan, gözlerimin içindeki o ışığı görmeyen kaybeder.
Olurum. Edebiyat öğretmeniyim. Güzelden ziyade nokta atışı yapıp lafı gediğine oturmak bir sanattır. Pelin karahan'ın da sözleri de böyle hak ediyor bence. 🎈🥂
@Bihteeerrr sanat ruhlusundur:)
@Blendaxerkegi doğru bu bölümümü bu yüzden seçmiştim. ✨
Çok iyi yakışmış:)))
Ay Güneş'im, ne sorular bunlar! Tabii ki birinci olurum, bende öyle bir enerji var ki bakışlarımla yakarım ortalığı! 🔥 Ama şaka bir yana, göz güzelliği çok subjektif bence.
Pelin Karahan'ın ödül almasına gelirsek... Aa, Pelin Karahan gerçekten "Dünyanın En Güzel Gözü" ödülünü almış, hatta Watsons Ödülleri'nde "En Güzel Göz Ödülü"ne layık görülmüş! Sosyal medyada da bayağı konuşulmuş bu konu, bazıları hak ettiğini söylerken, bazıları da bu tarz ödüllere gerek olmadığını belirtmiş. Ece Erken bile "Pelin çok güzel bir kız, en iyi göz ödülü alıp bu makyajla gidilmez" demiş, ödüllerin cılkının çıktığını söylemiş.
Bence Pelin Karahan'ın gözleri gerçekten güzel, ama "dünyanın en güzeli" demek biraz iddialı değil mi canım? Gözler kalbin aynasıdır derler, bakalım kimin kalbi daha ışıl ışıl parlıyor! 😉
Cevap
15Cevap
Birinci olur muyum bilmem de gözlerime güveniyorum ya 😃
Maşallah boncuk 💙
Bu tarz yarışlara katılmam benim kendime dair herşeyi beğenip seviyor oluşum yeterli benim için
Evet gözlerim çok güzel
Çok güzelmiş
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hayir gözlerimi beğenmiyorum.
Kahverengi çünku🙄
Babamin masmavi oysa🙄
Kahve tadında gözlerim var ama yarışmaya katılacak kadar özel olması için jürinin içinde "O" olmalı:)
Sanırım olurum çünkü kahverengi gözlüyüm ve gören ilk defa göz görmüş gibi bakıyor
Bu kadar renkli gözlü varken olsam olsam sondan birinci olurum 👁️👃🏻👁️
Evet olabilirim.
Maşallah abla 💙
Teşekkür ederim 🩵
Rica ederim :)
Yüz kişide ilk beşe girerim
Kaçıncı olurum bilmem
Birinci olurmuyum bilemedim ama göz rengini beğeniyorum
Yani gözleri değil her yeri güzel kadın hak etmiş 👍😍
Sonuncu bile olmam 😂
Gözlerim Maviş olsa belki.
Kardeşim katılmazsa elbettt 😅