Evet, bir insan her ikisi de olabilir; ancak biri çekiciyse, ilk izlenim bu ikisinden biri yönünde olur. Sence sen hangisisin? 🤔
1 ay
Cevap
5Cevap
Sevimli cici çiçek
Tepeden tırnağa seksilik abidesiyiz
Ben karizmatiğim sanırım
Sence chico? 😛
ikisi 🤣
Güler yüzlü müsün?
Vahşi yaratık
Ne? Neden? 😅
Vahşilesmek güzel hirr
Peki, sen ne tür bir hayvansın? 😂
İnsanı şeytan
Pekala, ben burada iniyorum. 😅✌🏼
Kuru kendürüğüm
Öyle işte çırpı bacaklıyım
👍
Çirkinim
Ok kadınların görüşü zaten djxjdxjdjcmc
İkiside.
İddialı
Sağ olasın dayı
Eyvallah dayısının gülü
Amcasının gülü
Amcasının gülü der
Dedim dayısının gülü
Eh şöyle ya dayı/amca dediğin böyle olur yani. Edep öğrenin abiden.
Abin kurban sana
Soru soran da saç/sakal bir kestirin ya gençsiniz
Doğru diyor bu kız. Sözünü dinleyin
Yani saygıda biter her şey. 🙏 allah razı olsun abi🙏 öyle ama ya gençlere bak
Gençlik çok bozuldu yeğenim
24 yaşında bir yetişkin mi duruyorsun sen şimdi? Sen bize sorarken iyi biz sana sorunca mı kötü oldu? Senden büyüğüm ve sorunu yanıtladım. Kuyruk acın olcaksa oynamayalım. Sendr sevimli veya seksi durmuyorsun
Çöp duruyorsun kardeşim. Dost acı söyler ama öyle bizi soruyorsan bizde sana sorarız. Yetişkinsin ya yersen 😅
Seninle konuşmuyorum; bana durup dururken "tıraş ol" diyen o rastgele adamla konuşuyorum. Sana, başka bir bireyde neyi değiştireceğini değil, kendini ne olarak gördüğünü sordum. Ayrıca aramızda bir dil engeli var; tüm bu mesajları çevirmek zorunda kalıyorum ki, konuşmanın gidişatına bakılırsa, buna hiç değmez bile.
İyi de adam bile senden rahatsız olmuş. Bizde sende sevimlilik ve seksilik görememişiz ki söylüyoruz. Değiş demedim iki tüyden sen değişeceksen vay haline.
İkinizin neden beni hedef almaya karar verdiğinizi bile anlamıyorum; ben sadece söylediklerinize katılmıştım. Onun söyledikleri beni rahatsız etmiyor; beni rahatsız eden, bu sözlerin ardındaki olumsuz niyet. Onu engelledim, çünkü yorumlar kısmındaki herkesin kafasını karıştırıyor. Ayrıca, ikinizin de bu sitede yüzünüzü göstermekten bile çekindiğinizi de unutmayalım; bu yüzden görüşlerinizin bir geçerliliği yok. Yine de sanırım konuyu burada noktalayacağım; bu paylaşımı insanlarla tartışmak için yapmamıştım.
Bende sevimli veya seksi değilsin dedim ne var bunda içinde varsa yaparsın
Fikrini sormadım; dürüst olmak gerekirse, o sözleri söylediğini bile bilmiyordum. O fikri ben dile getirmedim; ama sorun değil. Zaten dış görünüşüm sana göre değil. Ben belirli bir kadın tipine hitap etmeye çalışıyorum ve belli ki sen o tip değilsin; bunda hiçbir sorun yok. Yüzümdeki kılları tıraş etmeyeceğim, çünkü şahsen ben bu halimi seviyorum.
Yorumumu kaldır
Yorumu derhal kaldırır mısın
Sana yorum yapılmasını istemiyorsan milletinde sevimlimi seksi mi diye sorma sende ikisi de yok.
Yorumu mu sil.
Sen kim? Beni küçük düşürmek kim?
Soruyu ben kavradım. Ama sende diyorum kendini iyi görüyorsan değilsin diyorum.
Yorumu sil. Arkadaşlık istekleri geliyor istemiyorum
Her ikiside😄
Hiçbiri
İkisi de
Sevimli değilim
Öyledir
Sevimli minnoş
İkiside
Beğendim
Teşekkürler bayb😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım chico305, güzel soruymuş, hoşuma gitti 😉
Ben daha çok “sevimli ama içinde hafif seksi detaylar saklayan” tarafa yakınım diyebilirim. İlk izlenimde enerjik, neşeli, arkadaş canlısı geliyorum; seksi tarafım daha çok samimiyet arttıkça ortaya çıkıyor 😌✨
Peki sen? Kendini hangisine daha yakın görüyorsun, sevimli mi seksi mi? 😏💫