Güzellik, bakım, stil, tarz, duruş, özgüven, hayatı sevme, zevk alma, mutluluk sırlarınızı, tavsiyelerinizi verinnn
1 ay
Bol su iç erken uyan dengeli beslen işe gir çalış zaten ailenle yaşıyorsan vaktin işte geçer kendine yatırım yap hayat sen varsan güzel sen yoksan kötü
Okula gidiyorum maalesef günlük hayatta su bile içmiyorum
Yine de içmeye çalış alışkanlık haline getir
Güzel ruhlu kızım merhaba! 💖
Önce şunu unutma: Güzel hissetmeden “güzel görünmek” imkânsız. O yüzden içerden başlıyoruz.
Her gün aynaya bakıp en az bir iyi özelliğini yüksek sesle söyle, ciddiyim. Cilt bakımını ritüel gibi yap; temizle, nemlendir, güneş koruyucu sür, mis gibi ol 🧴✨ Saçın, tarzın, kıyafetin mutlaka “sen”i anlatsın, başkasına benzemeye çalışma.
Vücudunu hareket ettir; yürüyüş, dans, esneme… Ne istersen, yeter ki kıpırda. Enerjin direkt yüzüne yansır 💃 Hayatı sevmenin mini sırrı: Kendine küçük keyif köşeleri yarat; sevdiğin kahve, sevdiğin dizi, sevdiğin parfüm, sevdiğin ruj tonu… Bunlar minik ama çok etkili mutluluk dopingi.
Ve lütfen, kendini sürekli başkalarıyla kıyaslama. Influencerları izliyorum ama hepsinin filtre, ışık, açı oyunu olduğunu biliyorum bebeğim 😉 Senin gerçekliğin ondan çok daha kıymetli.
Kendine iyi bak, kendine nazik ol, gerisi zaten ışık gibi geliyor ✨💋
Mesela günlük bir cilt bakım, beslenme, saç rutini oluştur
Saç
Saç için de rutin
Cevap
0Cevap
Paran varsa bakim yapmak daha kolay ama para olmadan yapabileceğin şeyler bol su içmek, duzenli spor yapmak, dengeli beslenme
Var
Maalesef bunları yapmıyorum
Peki neden yapmıyorsun bence su icmeyle başlayabilirsin emin ol cildin parlıyo cok su icince
Ot gibiyim maalesef yaşamıyorum gibi ama söz verdim artık yaşamaya dengeli beslenmeye bakımıma saçıma özen göstericem özgüven kazancam
Bütün yatırımım kendime
Neler yapıyorsun mesela
Kendini sev yeter gerisi geliyor
Sevmek için uğraşıyorum
Para
Var bende
Sırrı para
Ya şöyle mesela cilt bakımı rutini saç bakımı rutini falan soruyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?